נשנוש שקדים במייפל וצ’ילי

נשנוש קראנצ'י וממכר של שקדים במייפל וצ'ילי, מתוקים חריפים שאי אפשר להפסיק לאכול. מחזיקים עד שבועיים בצנצנת אבל בוודאות יתחסלו הרבה לפני
נשנוש קראנצ'י וממכר של שקדים במייפל וצ'ילי, מתוקים חריפים שאי אפשר להפסיק לאכול. מחזיקים עד שבועיים בצנצנת אבל בוודאות יתחסלו הרבה לפני
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    903
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 903.3 קק״ל 1806.7 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 36.4 גרם
    שומן 77.4 גרם 154.7 גרם
    נתרן 3102.9 מ״ג 6205.7 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 61.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 1078.2 מ״ג 2156.4 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    903
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 903.3 קק״ל 1806.7 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 36.4 גרם
    שומן 77.4 גרם 154.7 גרם
    נתרן 3102.9 מ״ג 6205.7 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 61.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 1078.2 מ״ג 2156.4 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים את כל החומרים ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף).
  2. מצננים היטב ושומרים בצנצנת אטומה עד שבועיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשנוש שקדים במייפל וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות