סבודנה ואדה – לביבות טפיוקה הודיות מטוגנות וטעימות

המאכל המסורתי מהודו נוחת אצלנו - סבודנה ואדה, לביבות טפיוקה הודיות מטוגנות עם פניני טפיוקה ובוטנים קצוצים, מוגשות לצד יוגורט מרענן!
המאכל המסורתי מהודו נוחת אצלנו - סבודנה ואדה, לביבות טפיוקה הודיות מטוגנות עם פניני טפיוקה ובוטנים קצוצים, מוגשות לצד יוגורט מרענן!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.5 קק״ל 1515.4 קק״ל
    פחמימות 28.2 גרם 281.9 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.9 גרם
    נתרן 487.4 מ״ג 4874.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 32.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 68.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 19.7 מ״ג 196.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.5 קק״ל 1515.4 קק״ל
    פחמימות 28.2 גרם 281.9 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.9 גרם
    נתרן 487.4 מ״ג 4874.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 32.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 68.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 19.7 מ״ג 196.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם מתרככים. מקלפים ומועכים לפירה.
  2. מכינים את הטפיוקה: שוטפים את פניני הטפיוקה תחת זרם מים ומעבירים לקערה. מוסיפים מים רותחים לכיסוי מלא ומשרים במשך 15 דקות.
  3. מסננים את פניני הטפיוקה, שוטפים תחת זרם מים קרים ושומרים בצד.
  4. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  5. מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה המעוכים את יתר המרכיבים, כולל פניני הטפיוקה ומערבבים.
  6. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת לביבות פחוסות בגודל בינוני. אפשר להיעזר בכף גלידה ליצירת כדורים בגודל זהה. מסדרים על מגש.
  7. מטגנים את הלביבות מכל הצדדים במשך 5 דקות, בסבבים של 4-5 לביבות כל פעם עד להזהבה יפה. מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  8. מגישים עם יוגורט ופרוסות לימון.
לביבות טפיוקה הודיות 3
מטגנים את כל הלביבות עד הזהבה יפה
לביבות טפיוקה הודיות 2
לביבות טפיוקה הודיות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סבודנה ואדה – לביבות טפיוקה הודיות מטוגנות וטעימות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות