סופגניות אפויות בתנור עם ריבת חלב

מה יכול להיות יותר טעים מסופגנייה משולבת עם עוגיית אלפחורס? סופגניות אפויות בלי רגשות אשם. מצפים בריבת חלב, מקשטים בקוקוס ומגישים באהבה
מה יכול להיות יותר טעים מסופגנייה משולבת עם עוגיית אלפחורס? סופגניות אפויות בלי רגשות אשם. מצפים בריבת חלב, מקשטים בקוקוס ומגישים באהבה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.0 קק״ל 3880.2 קק״ל
    פחמימות 66.2 גרם 662.0 גרם
    שומן 13.2 גרם 132.2 גרם
    נתרן 212.7 מ״ג 2127.4 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 83.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 70.9 גרם
    כולסטרול 89.1 מ״ג 891.3 מ״ג
    סידן 64.7 מ״ג 646.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 147.3 מ״ג 1473.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.0 קק״ל 3880.2 קק״ל
    פחמימות 66.2 גרם 662.0 גרם
    שומן 13.2 גרם 132.2 גרם
    נתרן 212.7 מ״ג 2127.4 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 83.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 70.9 גרם
    כולסטרול 89.1 מ״ג 891.3 מ״ג
    סידן 64.7 מ״ג 646.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 147.3 מ״ג 1473.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים שמרים, קמח, חמאה, סוכר, ביצים, חלב ומלח ולשים כ-15 דקות, עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.
  2. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
  4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
  5. מניחים את כדורי הבצק במרווחים על התבנית, מתיזים תרסיס בטעם חמאה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות.
  6. מתיזים שוב תרסיס בטעם חמאה על הכדורים, ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהסופגניות זהובות ותפוחות.
  7. בעזרת שק זילוף עם צנתר דק, מזלפים על הסופגניות פסים דקים של ריבת חלב.
  8. במחבת מתיזים תרסיס בטעם חמאה וקולים את שבבי הקוקוס עד שהם מזהיבים.
  9. טובלים כל סופגנייה בשבבי הקוקוס או מפזרים מעל ומגישים.

צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות אפויות בתנור עם ריבת חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Moria Itzhaki

    יש סיבה למה לא מזריקים את ריבת החלב לתוך הסופגנייה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כמובן שאפשר להזריק את ריבת החלב לתוך הסופגניות במקום לזלף מעל 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות