רקע הנמל

סופגניות פיצה מגניבות של תומר אומנסקי

תומר אומנסקי הגאון פותח סופגנייריה ומטגן לכבוד חג החנוכה סופגניות פיצה מושחתות שיפתיעו את האורחים שלכם. קבלו מתכון להדלקת נרות בגבוה! חג שמח!
תומר אומנסקי הגאון פותח סופגנייריה ומטגן לכבוד חג החנוכה סופגניות פיצה מושחתות שיפתיעו את האורחים שלכם. קבלו מתכון להדלקת נרות בגבוה! חג שמח!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    715
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 714.6 קק״ל 17149.5 קק״ל
    פחמימות 42.7 גרם 1024.0 גרם
    שומן 53.1 גרם 1273.4 גרם
    נתרן 519.7 מ״ג 12471.7 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 266.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 1018.2 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 932.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 1934.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    715
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 714.6 קק״ל 17149.5 קק״ל
    פחמימות 42.7 גרם 1024.0 גרם
    שומן 53.1 גרם 1273.4 גרם
    נתרן 519.7 מ״ג 12471.7 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 266.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 1018.2 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 932.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 1934.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור

אני אוהב סופגניות! אני מת על פיצה! ואני גם הרוס על חג חנוכה!

אז לכבוד חנוכה החלטתי לצאת קצת מהקופסה וליצור סופגניות פיצה מרהיבות ומושחתות. בצק סופגנייה עשיר, ממולא ברוטב פיצה, גבינות טובות וכמובן זיתים, התוספת האהובה עליי!

סופגניות פיצה של תומר אומנסקי 98787
סופגניות פיצה זה החיים! רק אומרים…
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

למילוי סופגניות הפיצה:

לטיגון:


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח.
  2. לאחר שמונה דקות לישה נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.
  3. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד להכפלת הנפח.
  4. נעביר את הבצק למשטח העבודה ונחלק לכדורים של 80 גרם.
  5. נשטח כדור למעין “פיצה” נמלא ברוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים ונסגור בעדינות.
  6. נכדרר לכדורים אחידים ונניח על ריבועי נייר אפייה שחתכנו מבעוד מועד.
  7. נמרח או נרסס שכבה דקה של שמן מעל הכדורים ונתפיח התפחה נוספת של 30-40 דקות (חשוב לוודא שהסופגניות תפחו כמו שצריך).
  8. בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 155-160 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.
  9. חשוב מדי פעם לבדוק את חום השמן ולהעלות או להוריד את האש בהתאמה. לאחר שלוש דקות נהפוך את הסופגניות ונטגן כשלוש דקות נוספות. הכיסוי של הסיר במכסה מאפשר לסופגניות לעבור טיגון אחיד ולוודא כי הן מוכנות בצורה מושלמת נעביר למגש עם נייר סופג ונזלול.סופגניות פיצה של תומר אומנסקי 9999
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות פיצה מגניבות של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות