מתוקים קטנים שלי: סורבה פירות על מקל

מתחשק לכם קינוח קל, עם מינימום שומן שמכינים מהר ובקלות ללא מכשור מיוחד? סורבה פירות שמכינים מפירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
מתחשק לכם קינוח קל, עם מינימום שומן שמכינים מהר ובקלות ללא מכשור מיוחד? סורבה פירות שמכינים מפירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.2 קק״ל 385.2 קק״ל
    פחמימות 88.5 גרם 88.5 גרם
    שומן 1.8 גרם 1.8 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.4 מ״ג 34.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 163.2 מ״ג 163.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.2 קק״ל 385.2 קק״ל
    פחמימות 88.5 גרם 88.5 גרם
    שומן 1.8 גרם 1.8 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.4 מ״ג 34.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 163.2 מ״ג 163.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תבנית לארטיקים


אופן הכנה

  1. מכינים את הסורבה: טוחנים את הפירות הקפואים, הסוכר הלבן והמים במעבד מזון או בבלנדר מוט ידני. 
  2. מוזגים לתבנית הרצויה ומקפיאים לפחות 4 שעות.
  3. מחלצים מהתבנית או שאוכלים ישירות ממנה עם כף.

הערות

  • אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק או קופסת פלסטיק ולאכול עם כף
  • מתקבלים כ-22 ארטיקים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתוקים קטנים שלי: סורבה פירות על מקל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    נעמה כר

    באיזה ציפוי אפשר לצפות את זה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר אולי עם שוקולד לבן מומס עם חמאת קקאו/שמן קנולה. להמיס 100 גרם שוקולד לבן עם 2 כפות שמן קנולה, לטבול את הארטיקים ולהעביר שוב להקפאה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות