סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום

אוהבים בשר? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! ישראל אהרוני מכין מנה עיקרית שכל קרניבור יאהב - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום
אוהבים בשר? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! ישראל אהרוני מכין מנה עיקרית שכל קרניבור יאהב - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    693
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.7 קק״ל 1385.3 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 52.5 גרם
    שומן 44.4 גרם 88.8 גרם
    נתרן 1373.3 מ״ג 2746.6 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    אשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״ג
    אבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    693
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.7 קק״ל 1385.3 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 52.5 גרם
    שומן 44.4 גרם 88.8 גרם
    נתרן 1373.3 מ״ג 2746.6 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    אשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״ג
    אבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

סטייק

טיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  3. מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
  4. מחממים מחבת פסים ומשמנים במעט שמן זית. צורבים את הסטייק מכל צדדיו.
  5. יוצקים את הברנדי למחבת ומשלהבים את הנתח כמה דקות.
  6. מוציאים את הסטייק לתבנית קטנה וצולים בתנור החם כעשרים דקות.
  7. יוצקים למחבת את נוזלי המשרה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  8. מוציאים את הסטייק מהתנור ומניחים לו לנוח רבע שעה.
  9. פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין בצלחות מושלמות כאלה לארוחה שלא תשכח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות