סטייק מושלם לארוחת ערב זוגית ורומנטית
אם חיפשתם מתכון לסטייק המושלם - עצרו כאן, כי מצאתם אותו! סטייק טי בון עסיסי במידת העשייה המדויקת ביותר לצד דלעת ערמונים!
אם חיפשתם מתכון לסטייק המושלם - עצרו כאן, כי מצאתם אותו! סטייק טי בון עסיסי במידת העשייה המדויקת ביותר לצד דלעת ערמונים!
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 941.4 קק״ל 1882.7 קק״לפחמימות 16.3 גרם 32.5 גרםשומן 63.1 גרם 126.2 גרםנתרן 2934.5 מ״ג 5868.9 מ״גחלבון 73.5 גרם 147.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 21.3 גרם 42.6 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״גברזל 10.9 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 1339.8 מ״ג 2679.5 מ״גאבץ 14.1 מ״ג 28.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות941
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 941.4 קק״ל 1882.7 קק״לפחמימות 16.3 גרם 32.5 גרםשומן 63.1 גרם 126.2 גרםנתרן 2934.5 מ״ג 5868.9 מ״גחלבון 73.5 גרם 147.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 21.3 גרם 42.6 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״גברזל 10.9 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 1339.8 מ״ג 2679.5 מ״גאבץ 14.1 מ״ג 28.2 מ״גסגור
סטייק עסיסי במידת עשייה נכונה, בדיוק כמו שאתם אוהבים, זה לא משהו שאפשר למצוא אך ורק במסעדות. כמה כללים פשוטים, כמה טיפים ומכשיר נכון שיסייע בתהליך – ויש לכם ארוחת סטייק מהסרטים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 941 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם נתח טי-בון1 יחידה
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 כפיות מלח גס
-
2 כפיות פלפל שחור גרוס
-
1 דלעת ערמונים בינוניתפרוסה לעיגולים
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שנתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
- מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר למכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית 5. למידות אחרות עיינו במדריך המקוצר המגיע עם המכשיר.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, מברישים את הסטייק מכל צדדיו בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
- מברישים גם את הדלעת בשמן ומתבלים אותה במלח ופלפל.
- מכניסים את המדחום אופקית למרכז החלק העבה של הסטייק.
- בסיום החימום המקדים המכשיר מצפצף ומאותת ADD FOOD. מניחים את הסטייק על פלטת הגריל ולוחצים בעדינות כדי שהנתח יקבל את פסי הצריבה מהפלטה. סוגרים את המכסה על כבל המדחום.
- כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
- כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה. מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ונותחים לו לנוח 5-10 דקות.
- בינתיים מניחים את דלעת הערמונים על הגריל וסוגרים את המכסה. מגדירים את הזמן ל-4 דקות ולוחצים על החוגה כדי להתחיל את הבישול. מכיוון שהמכשיר כבר חם לוחצים על הכפתור “חימום מקדים” כדי לדלג על הפעולה.
- לאחר ההכנה וההמתנה, פורסים את הסטייק ומגישים עם הדלעת.
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שנתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
- מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר למכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית 5. למידות אחרות עיינו במדריך המקוצר המגיע עם המכשיר.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, מברישים את הסטייק מכל צדדיו בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
- מברישים גם את הדלעת בשמן ומתבלים אותה במלח ופלפל.
- מכניסים את המדחום אופקית למרכז החלק העבה של הסטייק.
- בסיום החימום המקדים המכשיר מצפצף ומאותת ADD FOOD. מניחים את הסטייק על פלטת הגריל ולוחצים בעדינות כדי שהנתח יקבל את פסי הצריבה מהפלטה. סוגרים את המכסה על כבל המדחום.
- כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
- כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה. מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ונותחים לו לנוח 5-10 דקות.
- בינתיים מניחים את דלעת הערמונים על הגריל וסוגרים את המכסה. מגדירים את הזמן ל-4 דקות ולוחצים על החוגה כדי להתחיל את הבישול. מכיוון שהמכשיר כבר חם לוחצים על הכפתור “חימום מקדים” כדי לדלג על הפעולה.
- לאחר ההכנה וההמתנה, פורסים את הסטייק ומגישים עם הדלעת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן