סינבון טבעוני – כמו באמריקה רק בלי ייסורי מצפון!
מזג האוויר השתנה ואפשר לומר בהחלט שהחורף כאן - זמן מעולה להכין מאפה שמרים עסיסי ורך בניחוח קינמון. מתכון שמכינים ביום גשום וגם סתם ביום קריר
מזג האוויר השתנה ואפשר לומר בהחלט שהחורף כאן - זמן מעולה להכין מאפה שמרים עסיסי ורך בניחוח קינמון. מתכון שמכינים ביום גשום וגם סתם ביום קריר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.8 קק״ל 5386.5 קק״לפחמימות 22.4 גרם 313.4 גרםשומן 22.5 גרם 314.9 גרםנתרן 259.4 מ״ג 3631.3 מ״גחלבון 1.0 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 10.7 גרם 150.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.9 מ״ג 334.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 23.3 מ״ג 325.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות385
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.8 קק״ל 5386.5 קק״לפחמימות 22.4 גרם 313.4 גרםשומן 22.5 גרם 314.9 גרםנתרן 259.4 מ״ג 3631.3 מ״גחלבון 1.0 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 10.7 גרם 150.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.9 מ״ג 334.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 23.3 מ״ג 325.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 385 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפים
-
500 גרם קמח לחם
-
10 גרם שמרים יבשים
-
80 גרם סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
50 גרם רסק תפוחים
-
150 גרם מים
-
140 גרם מרגרינהאו נטורינה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 חבילה סנו סושי – ניילון נצמד
מילוי
-
120 גרם מרגרינהאו נטורינה, רכה
-
200 גרם סוכר חום
-
2 כפות קינמון טחון
ציפוי
-
200 גרם גבינת סויה
-
120 גרם מרגרינהאו נטורינה, רכה
-
320 גרם אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למעט המלח למיקסר עם וו לישה, לשים במהירות נמוכה במשך כ-5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים במשך כ-5 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות. עוטפים בסנו סושי- ניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר שהבצק תפח מורידים לו מעט את הנפח, עוטפים שוב בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל בצק לעלה בגודל 40*40 ס”מ. מורחים על עלה הבצק נטורינה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים מעל עלה הבצק.
- מגלגלים לרולדה ופורסים את הרולדה ל-7 חתיכות. מסדרים את החתיכות כשהחלק שרואים בו את המילוי כלפי מעלה בתוך סנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס. חוזרים על הפעולות עם הבצק שנותר.
- מתפיחים פעם נוספת במשך 30 דקות בתוך תא התנור (כאשר התנור כבוי).
- לאחר 30 דקות מוציאים מתא התנור ומברישים בביצה טרופה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 25 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי ומורחים על המאפים מיד כשיוצאים מהתנור.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למעט המלח למיקסר עם וו לישה, לשים במהירות נמוכה במשך כ-5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים במשך כ-5 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות. עוטפים בסנו סושי- ניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר שהבצק תפח מורידים לו מעט את הנפח, עוטפים שוב בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל בצק לעלה בגודל 40*40 ס”מ. מורחים על עלה הבצק נטורינה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים מעל עלה הבצק.
- מגלגלים לרולדה ופורסים את הרולדה ל-7 חתיכות. מסדרים את החתיכות כשהחלק שרואים בו את המילוי כלפי מעלה בתוך סנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס. חוזרים על הפעולות עם הבצק שנותר.
- מתפיחים פעם נוספת במשך 30 דקות בתוך תא התנור (כאשר התנור כבוי).
- לאחר 30 דקות מוציאים מתא התנור ומברישים בביצה טרופה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 25 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי ומורחים על המאפים מיד כשיוצאים מהתנור.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
היי, איך כדאי לאחסן ולשמור לאורך זמן? ולכמה זמן מומלץ?
אפשר להקפיא (ללא הציפוי) בקופסה אטומה
האם הערך הקלורי הוא ל100 גרם או ליחידה? שואל באופן כללי בנוגע לכל המתכונים שלכם, לא רק למתכון הזה
לכל יחידה
הי, מזה גבינת סויה? מה התחליף החלבי?
גבינת סויה היא גבינה טבעונית שעשויה מסויה. ניתן להחליף בגבינת שמנת