רקע סימנס

סירות תפוחי אדמה ממולאות בשר

סירות תפוחי אדמה מושלמות ממולאות בשר ואפויות בתנור. פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, עם מילוי בשר מתובל היטב. מנה מנצחת לארוחה משפחתית
סירות תפוחי אדמה מושלמות ממולאות בשר ואפויות בתנור. פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, עם מילוי בשר מתובל היטב. מנה מנצחת לארוחה משפחתית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.9 קק״ל 1578.4 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 37.9 גרם
    שומן 6.0 גרם 120.3 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 254.3 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 24.0 מ״ג 479.2 מ״ג
    סידן 9.0 מ״ג 180.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 87.7 מ״ג 1753.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.9 קק״ל 1578.4 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 37.9 גרם
    שומן 6.0 גרם 120.3 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 254.3 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 24.0 מ״ג 479.2 מ״ג
    סידן 9.0 מ״ג 180.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 87.7 מ״ג 1753.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחוצים אותם ל-2 חצאים.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את התבנית ומפזרים מעל מלח ועשבי תיבול.
  4. מניחים את תפוחי האדמה עם החלק החשוף כלפי מטה. מכניסים לאפייה בתנור למשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  5. מכינים את המילוי: מחממים מחבת על כיריים עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  6. מוסיפים את התבלינים והבשר. מוסיפים את הרסק והמים ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבשיל מסמיך.
  7. כשתפוחי האדמה רכים, מוציאים אותם מהתנור. בעזרת כפית יוצרים סירות מתפוחי האדמה.
  8. מערבבים את המילוי שהתקרר מעט עם חלמון ביצה וממלאים את תפוחי האדמה.
  9. מחזירים את תפוחי האדמה הממולאים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סירות תפוחי אדמה ממולאות בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    חגית קדוש

    האם מוסיפים לבשר את מלוי תפוחי האדמה שהוצאנו מתפוחי האדמה האפויים…?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא משתמשים בפנים תפוחי האדמה שהוצאנו. אפשר כמובן להכין עם זה פסטלים/לביבות תפוחי אדמה מעולות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות