סלט אסיאתי משגע עם אטריות אורז ובוטנים

סלט אסיאתי משגע שכל כך קל להכין וכל בני המשפחה יזללו בהנאה. זהירות - אולי תמצאו את עצמכם רצים לקנות כרטיס טיסה למזרח הרחוק!
סלט אסיאתי משגע שכל כך קל להכין וכל בני המשפחה יזללו בהנאה. זהירות - אולי תמצאו את עצמכם רצים לקנות כרטיס טיסה למזרח הרחוק!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    473
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.0 קק״ל 1892.1 קק״ל
    פחמימות 81.3 גרם 325.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 46.1 גרם
    נתרן 633.7 מ״ג 2534.8 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 130.4 מ״ג 521.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 778.0 מ״ג 3112.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    473
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.0 קק״ל 1892.1 קק״ל
    פחמימות 81.3 גרם 325.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 46.1 גרם
    נתרן 633.7 מ״ג 2534.8 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 130.4 מ״ג 521.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 778.0 מ״ג 3112.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את אטריות האורז במשך כ-5 דקות עד שהן מתרככות. מסננים את האטריות ומניחים בצד.

    סלט אסייתי 8
    מבשלים את אטריות האורז במים עד שיתרככו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  2. מכינים את הבוטנים לקישוט: מכניסים את הבוטנים לשקית ודופקים עליה במרץ בעזרת מערוך, עד שהבוטנים נשברים, אבל לא הופכים לאבקה.
  3. מכינים את הרוטב: את כל מרכיבי הרוטב מעבירים לצנצנת ומשקשקים היטב עד ליצירת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

    סלט אסייתי 9
    משקשקים יחד את כל מרכיבי הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  4. את כל הירקות ועשבי התיבול מכניסים לקערה גדולה ומערבבים יחד.
  5. חותכים את האטריות לרצועות באורך בינוני, כי הן ארוכות מאוד, ומוסיפים גם אותם לירקות.
  6. שופכים את הרוטב מעל למנה ומערבבים היטב.
  7. מגישים את הסלט בעיטור בוטנים קצוצים מעל.

    סלט אסייתי 2
    סלט אסיאתי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

עוד מתכונים לסלטים טעימים תמצאו כאן:
סלט אסיאתי משגע עם אטריות אורז ובוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אבי נביא

    רבע שורש ג’ינג’ר? חצי בוטנים קלויים? וואללה? יש לכם את זה ביותר רשלני טיפשי ומעצבן? ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אבי,
      טעויות לעתים נופלות.
      אכן יש צורך ברבע שורש ג’ינג’ר, מדובר בערך ב-4 כפות ג’ינג’ר מגורר.
      בנוגע לבוטנים – אכן הייתה חסרה אמת מידה (כוס), יש צורך בחצי כוס בוטנים – זה תוקן במתכון.
      מודים לך על עירור תשומת הלב, שבוע טוב!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות