סלט חסה מרענן ומיוחד: אנדיב ואגסים, פיצוחים, שמן זית ודבש
סלט חסה מרענן ומשגע עם רכות של חסה, מתיקות של פירות ודבש וקראנצ'יות ועומק של גרעיני חמניה ודלעת קלויים בשמן זית איכותי!
סלט חסה מרענן ומשגע עם רכות של חסה, מתיקות של פירות ודבש וקראנצ'יות ועומק של גרעיני חמניה ודלעת קלויים בשמן זית איכותי!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.4 קק״ל 2003.7 קק״לפחמימות 8.2 גרם 81.7 גרםשומן 18.7 גרם 186.9 גרםנתרן 156.4 מ״ג 1564.3 מ״גחלבון 1.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 25.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 35.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 38.5 מ״ג 384.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות200
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.4 קק״ל 2003.7 קק״לפחמימות 8.2 גרם 81.7 גרםשומן 18.7 גרם 186.9 גרםנתרן 156.4 מ״ג 1564.3 מ״גחלבון 1.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 25.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 35.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 38.5 מ״ג 384.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
סלט חסה קייצי, עשיר במרקמים וטעמים מפתיעים. מושלם לכל ארוחה חגיגית – ארוחת חג, ערב שישי, בראנץ’, יום הולדת ועוד! ניתן לשחק עם הטעמים השונים על ידי החלפת הפירות בפירות אחרים מעניינים – קובו וסברס ואפילו אבטיח.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 200 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
4 יחידות אנדיב סגול
-
4 יחידות חסה סלנובה
-
4 יחידות אגסיםרצוי אדומים
-
2 יחידות קיווי
-
2 יחידות בצלים סגוליםקטנים
רוטב
-
4 כפות דבש
-
8 כפות חומץ בן יין לבן
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
1/2 כוס גרעיני חמנייה
-
1/2 כוס גרעיני דלעת
-
4 כפות שמן זית
-
קורט מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את האנדיב, הבצל, הקיווי והאגס לרצועות דקות. את החסה קורעים בעדינות לחתיכות קטנות ושמים בקערת הגשה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב לקבלת רוטב חלק.
- מכינים את תערובת ההגשה: במחבת קטנה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את גרעיני החמנייה, גרעיני הדלעת והמלח האטלנטי.
- קולים את הגרעינים בחום נמוך, עד שהם משמיעים קולות פצפוץ.
- מוזגים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות.
- מפזרים מעל את הגרעינים הקלויים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את האנדיב, הבצל, הקיווי והאגס לרצועות דקות. את החסה קורעים בעדינות לחתיכות קטנות ושמים בקערת הגשה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב לקבלת רוטב חלק.
- מכינים את תערובת ההגשה: במחבת קטנה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את גרעיני החמנייה, גרעיני הדלעת והמלח האטלנטי.
- קולים את הגרעינים בחום נמוך, עד שהם משמיעים קולות פצפוץ.
- מוזגים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות.
- מפזרים מעל את הגרעינים הקלויים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רןצה אוכל יצירתי ןחדש