סלט טאבולה כרובית עם המון עשבי תיבול

סלט טאבולה בלי פחמימות? ישראל אהרוני מוכיח שאפשר להכין סלט טאבולה כרובית טעים ומשביע, נטול גלוטן, שמקבל את טעמו מהמון עשבי תיבול וקוביות דלעת צלויה
סלט טאבולה בלי פחמימות? ישראל אהרוני מוכיח שאפשר להכין סלט טאבולה כרובית טעים ומשביע, נטול גלוטן, שמקבל את טעמו מהמון עשבי תיבול וקוביות דלעת צלויה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.7 קק״ל 1287.0 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 1012.7 מ״ג 4050.8 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 44.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 159.9 מ״ג 639.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1631.2 מ״ג 6524.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.7 קק״ל 1287.0 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 1012.7 מ״ג 4050.8 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 44.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 159.9 מ״ג 639.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1631.2 מ״ג 6524.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות בתרסיס שמן ומטגנים את המרווה כדקה.
  2. קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בגודל 1 ס”מ. מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים 5 דקות.
  3. מוסיפים למחבת סילאן ומטגנים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  4. מפרידים את הכרובית לפרחים ומעבדים במעבד מזון לפירורים קטנטנים. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  5. קוצצים דק את הבצל, השום, הצ’ילי החריף, הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  6. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר המצרכים. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, סילאן, מלח ופלפל שחור, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. קולים את גרעיני הדלעת במחבת יבשה עד שהם מזהיבים מעט. מעטרים את הסלט בגרעיני הדלעת ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט טאבולה כרובית עם המון עשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מוטי שנאור

    מתכון יפהפה, סלט יפהפה, באמת נהדר. לדעתי הערכת כמות הקלוריות שגויה – רק בשמן לבדו יש יותר קלוריות ממה שמצויין במתכון, ואולי אתם מתכוונים למספר הקלוריות במנה? ב100 גרם? לא כתוב.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מוטי, הקלוריות הן לפי מספר המנות שיש במתכון. כפי שכתוב מעל המצרכים, המתכון מתאים ל-4 מנות, כך שזה 266 קלוריות למנה אחת מתוך 4 (סה”כ כל הסלט כולו הוא 1064 קלוריות)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות