סלט בורגול – סלט טאבולה קלאסי

אין סלט מרענן כמו סלט בורגול כדי לקרר לכם את הקיץ! אילן פנחס מגיש את הגרסה שלו של סלט בורגול עם עדשים שחורות, מלא עשבי תיבול ורוטב לימוני
אין סלט מרענן כמו סלט בורגול כדי לקרר לכם את הקיץ! אילן פנחס מגיש את הגרסה שלו של סלט בורגול עם עדשים שחורות, מלא עשבי תיבול ורוטב לימוני
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.5 קק״ל 1547.9 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 30.3 גרם
    שומן 18.2 גרם 145.6 גרם
    נתרן 1360.7 מ״ג 10885.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 887.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 278.7 מ״ג 2229.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.5 קק״ל 1547.9 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 30.3 גרם
    שומן 18.2 גרם 145.6 גרם
    נתרן 1360.7 מ״ג 10885.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 887.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 278.7 מ״ג 2229.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

אחד הסלטים הכי מרעננים במטבח הוא סלט בורגול המוכר גם כסלט טאבולה. הפעם יש לנו סלט בורגול עם המון עשבי תיבול, עדשים שחורות, גבינת פטה ואפילו זיתים, שמספקים כיוון קצת אחר לסלט הקלאסי. אז אם בא לכם על סלט בורגול מלא בכל טוב – כדאי שתמשיכו לקרוא.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא מתרכך. עוטפים בניילון נצמד.
  2. מביאים לרתיחה מים בסיר ומבשלים את העדשים השחורות כ-20 דקות, עד שהן רכות אבל לא רכות מדי.
  3. חותכים את המלפפונים והפלפלים לקוביות ושמים בקערה.
  4. קוצצים את הבצל הירוק, הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים לקערה גם את הבורגול והעדשים.
  6. מוסיפים את הפלפל הלבן, הפלפל השחור, המלח, שמן הזית, מיץ הלימון ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את גבינת הפטה והזיתים מעל ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט בורגול – סלט טאבולה קלאסי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות