סלט ירוק עם טוסטונים וגבינה – מנה ראשונה נפלאה לאירוח חלבי

מחפשים מנה ראשונה רעננה וטעימה? תמרה אהרוני מכינה סלט ירוק זריז עם רוטב ויניגרט נהדר. מגישים את הסלט עם טוסטונים וגבינה ונהנים ממרכיב קראנצ'י במנה
מחפשים מנה ראשונה רעננה וטעימה? תמרה אהרוני מכינה סלט ירוק זריז עם רוטב ויניגרט נהדר. מגישים את הסלט עם טוסטונים וגבינה ונהנים ממרכיב קראנצ'י במנה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 377.6 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 33.3 גרם
    נתרן 85.2 מ״ג 170.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.8 מ״ג 267.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 597.8 מ״ג 1195.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 377.6 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 33.3 גרם
    נתרן 85.2 מ״ג 170.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.8 מ״ג 267.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 597.8 מ״ג 1195.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קורעים את עלי החסה ביד לפיסות. שוטפים היטב את כל העלים ומייבשים. מערבבים את עלי הסלט בקערה.
  3. פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1 ס”מ. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 1 ס”מ. על כל פרוסת בגט מניחים פרוסת גבינה. מסדרים אותן על גבי התבנית.
  4. קולים כ-10 דקות עד שהגבינה מתרככת.
  5. יוצקים על עלי הסלט את הרוטב ומערבבים היטב.
  6. מניחים על הסלט את הטוסטונים עם הגבינה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירוק עם טוסטונים וגבינה – מנה ראשונה נפלאה לאירוח חלבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות