סלט סינטה תאילנדי: שילוב של צבע, טעם ופריכות

סלט שמח וצבעוני מהמטבח התאילנדי, בתוספת סינטה שהופכת את החגיגה לארוחה מלאה. ירקות פריכים, רוטב אסייתי ונגיעות חריף שמקפיצות את הטעמים
סלט שמח וצבעוני מהמטבח התאילנדי, בתוספת סינטה שהופכת את החגיגה לארוחה מלאה. ירקות פריכים, רוטב אסייתי ונגיעות חריף שמקפיצות את הטעמים
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1014.4 קק״ל 2028.9 קק״ל
    פחמימות 730.7 גרם 1461.3 גרם
    שומן 732.3 גרם 1464.5 גרם
    נתרן 1677.2 מ״ג 3354.4 מ״ג
    חלבון 755.6 גרם 1511.2 גרם
    סיבים תזונתיים 721.6 גרם 1443.1 גרם
    שומן רווי 722.4 גרם 1444.8 גרם
    כולסטרול 728.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    סידן 776.4 מ״ג 1552.7 מ״ג
    ברזל 722.8 מ״ג 1445.6 מ״ג
    אשלגן 1157.5 מ״ג 2315.0 מ״ג
    אבץ 722.1 מ״ג 1444.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1014.4 קק״ל 2028.9 קק״ל
    פחמימות 730.7 גרם 1461.3 גרם
    שומן 732.3 גרם 1464.5 גרם
    נתרן 1677.2 מ״ג 3354.4 מ״ג
    חלבון 755.6 גרם 1511.2 גרם
    סיבים תזונתיים 721.6 גרם 1443.1 גרם
    שומן רווי 722.4 גרם 1444.8 גרם
    כולסטרול 728.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    סידן 776.4 מ״ג 1552.7 מ״ג
    ברזל 722.8 מ״ג 1445.6 מ״ג
    אשלגן 1157.5 מ״ג 2315.0 מ״ג
    אבץ 722.1 מ״ג 1444.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את נתח הסינטה במשך כ-4 דקות מכל צד, למידת עשייה מדיום.
  2. מניחים את הנתח להצטנן במשך כ-10 דקות.
  3. פורסים את נתח הסינטה הקר לנתחים דקים.
  4. בקערת הגשה מסדרים יפה את הירקות ומניחים מעליהם את נתחי הסינטה הפרוסים.
  5. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט.
  6. מגישים מיד.

    סלט סינטה תאילנדי 2
    הפתעה תאילנדית בצלחת שלכם! צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סינטה תאילנדי: שילוב של צבע, טעם ופריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    לאה פריימן

    איזה עוד חלק של בשר יכול להתאים?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל נתח דק המתאים לבישול קצר, כמו סטייק אנטריקוט דק דק, סטייק פרגית דק וכו.

    Avatar
    Sarit Pery

    האם צריך לחמם את הרוטב כדי שהסוכר ימס?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות