סלט עגבניות שרי וגבינת פטה ברוטב פלפלים

השף שגב משה מלמד להכין סלט עגבניות שרי וגבינת פטה ברוטב פלפלים - סלט קליל, רענן, בריא, טעים ופשוט להכנה
השף שגב משה מלמד להכין סלט עגבניות שרי וגבינת פטה ברוטב פלפלים - סלט קליל, רענן, בריא, טעים ופשוט להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2574
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2573.5 קק״ל 10294.1 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 26.1 גרם
    שומן 279.9 גרם 1119.6 גרם
    נתרן 1142.5 מ״ג 4570.0 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 87.3 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    סידן 324.6 מ״ג 1298.3 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 726.7 מ״ג 2907.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2574
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2573.5 קק״ל 10294.1 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 26.1 גרם
    שומן 279.9 גרם 1119.6 גרם
    נתרן 1142.5 מ״ג 4570.0 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 87.3 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    סידן 324.6 מ״ג 1298.3 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 726.7 מ״ג 2907.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חוצים את עגבניות השרי.
  2. שורפים את הפלפלים על אש גלויה ומכניסים לשקית אטומה למשך 15 דקות. מקלפים את הפלפלים וטוחנים בבלנדר עם מיץ וגרידת הלימון, הפלפל החריף ומעט מים למרקם של רוטב חלק וסמיך.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מתיזים על השקדים את תרסיס השמן וקולים. בסיום מפזרים מעל את המלח הגס.
  4. מחממים את השמן לטיגון עמוק בסיר קטן, מטגנים את עלי הפטרוזיליה, המרווה והאורגנו למשך כמה שניות עד שהם נהיים פריכים ומוציאים אל צלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מרכיבים את המנה: יוצקים את רוטב הפלפלים על צלחת הגשה גדולה ועמוקה. מפזרים מעל את עלי הרוקט ועגבניות השרי. מפוררים את הגבינה לחתיכות גסות ומערבבים עם שמן הזית. מפזרים את הגבינה המתובלת על העגבניות ומעל מפזרים את העלים המטוגנים. מפזרים את השקדים הקלויים והזיתים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עגבניות שרי וגבינת פטה ברוטב פלפלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות