סלט עוף ברוטב אסיאתי על מצע דפי אורז קריספיים

מתכון מנצח לסלט עוף ברוטב אסייתי גורף מחמאות. מבחר ירקות עם עוף צלוי במרינדה משגעת, בתוספת רוטב אסייתי עשיר ודפי אורז מטוגנים וקראנצ'יים
מתכון מנצח לסלט עוף ברוטב אסייתי גורף מחמאות. מבחר ירקות עם עוף צלוי במרינדה משגעת, בתוספת רוטב אסייתי עשיר ודפי אורז מטוגנים וקראנצ'יים
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    624
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 623.6 קק״ל 3741.8 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 69.4 גרם
    שומן 44.7 גרם 268.4 גרם
    נתרן 151.7 מ״ג 910.2 מ״ג
    חלבון 48.3 גרם 289.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 85.5 מ״ג 513.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 274.1 מ״ג 1644.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    624
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 623.6 קק״ל 3741.8 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 69.4 גרם
    שומן 44.7 גרם 268.4 גרם
    נתרן 151.7 מ״ג 910.2 מ״ג
    חלבון 48.3 גרם 289.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 85.5 מ״ג 513.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 274.1 מ״ג 1644.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

הסלט הזה מפוצץ בירוקים בריאים וטעימים ופרוסות חזה עוף מתובלות ואפויות. הוא פתרון מהיר ודל קלוריות לארוחת צהרים משותפת, או ארוחת ערב לכל המשפחה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים בה את העוף במשך 60 דקות.
  2. מפעילים את התנור לחום של 250 מעלות.
  3. מניחים את העוף בתבנית לתנור וצולים במצב גריל במשך 20-15 דקות, עד שהוא שחום בחוץ ועסיסי בפנים.
  4. מצננים את העוף ופורסים אותו לפרוסות.
  5. בקערה גדולה מניחים את פרוסות העוף ומוסיפים את כל מרכיבי הסלט.
  6. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל מערבבים היטב.
  7. מחממים בסיר שמן לטיגון חצי עמוק.
  8. קורעים את דף האורז לחתיכות גדולות.
  9. מטגנים כל קרע בנפרד בשמן חם מאוד במשך 2-3 שניות בלבד, הוא יתנפח ומיד מוציאים אותו החוצה.
  10. ממשיכים כך עם כל הקרעים. כל קרע בנפרד.
  11. מניחים את פריכיות האורז התפוחות בקערה שטוחה.
  12. מניחים מעל את הסלט המתובל.
  13. מקשטים בשומשום לבן ומגישים מיד.

    סלט עוף ברוטב אסייתי3
    סלט עוף ברוטב אסיאתי על מצע קרעי דפי אורז קריספי. צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Alona Scrimshaw Sheinfeld

    חסה באה טוב פה? גם ירקות לא ירוקים יבואו טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלונה, אפשר להוסיף איזה ירקות שאוהבים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות