סלט עלים עם גבינה, צנימים וריבת משמשים

השף שגב משה מכין סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים - מנה קלילה וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהרים רגילה, או ארוחה חגיגית בשבועות
השף שגב משה מכין סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים - מנה קלילה וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהרים רגילה, או ארוחה חגיגית בשבועות
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1378
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1377.9 קק״ל 4133.7 קק״ל
    פחמימות 105.1 גרם 315.3 גרם
    שומן 100.2 גרם 300.7 גרם
    נתרן 1139.1 מ״ג 3417.4 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 19.2 גרם 57.6 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    סידן 624.9 מ״ג 1874.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1234.3 מ״ג 3703.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1378
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1377.9 קק״ל 4133.7 קק״ל
    פחמימות 105.1 גרם 315.3 גרם
    שומן 100.2 גרם 300.7 גרם
    נתרן 1139.1 מ״ג 3417.4 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 19.2 גרם 57.6 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    סידן 624.9 מ״ג 1874.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1234.3 מ״ג 3703.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ריבה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הריבה: חותכים את המשמשים לחצאים ומגלענים. מערבבים את כל הרכיבים בסיר בינוני עם ציפוי non-stick ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
  2. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר כוס את החרדל, החומץ והשום. מוסיפים את הדבש ואת השמן בהדרגה עד שמתקבל רוטב במרקם חלק. מתבלים במלח.
  3. מרכיבים את המנה: מערבבים בקערה גדולה את כל העלים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בזהירות ובעדינות. מפזרים מעל את חתיכות הגבינה והצנוברים ומגישים עם הצנימים והריבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עלים עם גבינה, צנימים וריבת משמשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות