סלט קולסלואו אסיאתי מוגש בכוסות טאקו

שי-לי ליפא מכינה סלט קולסלואו אסיאתי מרענן עם כרוב, גזר ועוד המון ירקות. מגישים את הסלט בכוסות טאקו קראנצ'יות ואכילות
שי-לי ליפא מכינה סלט קולסלואו אסיאתי מרענן עם כרוב, גזר ועוד המון ירקות. מגישים את הסלט בכוסות טאקו קראנצ'יות ואכילות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1242.4 קק״ל 14909.3 קק״ל
    פחמימות 1184.0 גרם 14208.2 גרם
    שומן 1181.2 גרם 14174.3 גרם
    נתרן 1346.4 מ״ג 16156.4 מ״ג
    חלבון 1179.2 גרם 14150.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1179.9 גרם 14158.8 גרם
    שומן רווי 1177.9 גרם 14134.4 גרם
    כולסטרול 1177.6 מ״ג 14130.8 מ״ג
    סידן 1216.5 מ״ג 14597.8 מ״ג
    ברזל 1178.2 מ״ג 14138.6 מ״ג
    אשלגן 1433.6 מ״ג 17203.1 מ״ג
    אבץ 1177.6 מ״ג 14131.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1242.4 קק״ל 14909.3 קק״ל
    פחמימות 1184.0 גרם 14208.2 גרם
    שומן 1181.2 גרם 14174.3 גרם
    נתרן 1346.4 מ״ג 16156.4 מ״ג
    חלבון 1179.2 גרם 14150.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1179.9 גרם 14158.8 גרם
    שומן רווי 1177.9 גרם 14134.4 גרם
    כולסטרול 1177.6 מ״ג 14130.8 מ״ג
    סידן 1216.5 מ״ג 14597.8 מ״ג
    ברזל 1178.2 מ״ג 14138.6 מ״ג
    אשלגן 1433.6 מ״ג 17203.1 מ״ג
    אבץ 1177.6 מ״ג 14131.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים את הכרוב והפלפל האדום לרצועות דקות, ואת הגזר לגפרורים דקים. קוצצים את הבצל הירוק, הכוסברה, השום והג’ינג’ר.
  2. מכינים את כוסות הטאקו: עוטפים את הטורטיות במגבת לחה ומחממים כ-1/2 דקה במיקרוגל ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים כל טורטייה בתוך קערה חסינת חום בקוטר 10 ס”מ ויוצרים צורה של סלסילה.
  3. אופים 9-8 דקות עד שהטורטיות זהובות. מצננים היטב.
  4. מכינים את הסלט: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה גדולה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הירקות והשומשום ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. ממלאים את כוסות הטאקו בסלט ללא רוטב. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קולסלואו אסיאתי מוגש בכוסות טאקו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות