רקע הנמל

סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.8 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.8 גרם
    נתרן 425.3 מ״ג 3402.5 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.7 מ״ג 173.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 207.7 מ״ג 1661.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.8 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.8 גרם
    נתרן 425.3 מ״ג 3402.5 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.7 מ״ג 173.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 207.7 מ״ג 1661.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מחלקים את פילה הסלמון ל-8 נתחים שווים.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המשרה ומשרים את נתחי הסלמון כ-5-10 דקות.
  5. מניחים על התבנית את נתחי הסלמון ללא המשרה. שומרים את המשרה בצד. אופים ללא כיסוי במשך 5 דקות.
  6. לאחר 5 דקות, יוצקים 1/2 מהמשרה על נתחי הדג. מחזירים ל-5 דקות אפייה נוספות, שאחריהן יוצקים שוב את יתר המשרה על נתחי הדג.
  7. משנים את מצב התנור לגריל, מעלים את החום ל-200 מעלות, וצולים את נתחי הדג במשך 2 דקות.
  8. מקשטים בעלי רוזמרין ומגישים.

הערות

  • אפשר לפרוס כמה בטטות לפרוסות, להניח מתחת לנתחי הדג ולאפות יחד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אילה אביטן

    נדירררר בטעם וביופייי קבלו תסטיילל

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ברוריה

    הכנתי לשבת ויצא מדהים,לא היה לי רוטב סויה אז שמתי כף רוטב צ’ילי זה בסדר במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      אם יצא מדהים אז כנראה שכן 🙂

    Avatar
    מערכת Foody

    איילה אביטן, יצא לך נדיר! כל הכבוד!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות