משק ויילר רקע

ספרינג רול מחודש: דפי אורז ממולאים בשניצל טופו וירקות

ביס מושלם, קיצי ומרענן שיפתח לכם את התיאבון מהמטבח הויאטנמי - ספרינג רול שניצל טופו עם ירקות ברוטב אסיאתי מתקתק וטעים
ביס מושלם, קיצי ומרענן שיפתח לכם את התיאבון מהמטבח הויאטנמי - ספרינג רול שניצל טופו עם ירקות ברוטב אסיאתי מתקתק וטעים
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.6 קק״ל 879.9 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 170.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.0 גרם
    נתרן 407.7 מ״ג 2446.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 11.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.1 מ״ג 246.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 335.2 מ״ג 2011.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.6 קק״ל 879.9 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 170.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.0 גרם
    נתרן 407.7 מ״ג 2446.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 11.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.1 מ״ג 246.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 335.2 מ״ג 2011.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

תקראו לזה נשנוש, תקראו לזה ארוחה, העיקר שתקראו לנו כשזה מוכן! דפי אורז מגולגלים עם שניצל טופו בטעם שתבחרו, ירקות טריים ורוטב אסיאתי מתקתק. מנה שהכי כיף להכין בקלות ולאכול בהנאה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספרינג רול

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-10 דקות.
  3. מכינים את אטריות האורז על פי הוראות היצרן ומסננים.
  4. מרטיבים דף אורז במי ברז קרים לריכוך ומניחים על משטח עבודה.
  5. חותכים את השניצלים לרצועות.
  6. מניחים על דף האורז בשליש התחתון הקרוב לנו, מעט אטריות אורז.
  7. מעל מניחים רצועות שניצל, מעט מהירקות החתוכים ורוקט, סוגרים ומגלגלים כמו סיגר.
  8. שומרים מכוסה בניילון עד לשימוש ובאותה השיטה מכינים את שאר הרולים.
  9. מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  10. חוצים כל רול לחצי, מפזרים מעל מעט שומשום קלוי, בצל ירוק פרוס דק ומגישים עם צלוחית קטנה עם רוטב.
ספרינג רול 2
ספרינג רול שניצל טופו וירקות ברוטב אסיאתי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספרינג רול מחודש: דפי אורז ממולאים בשניצל טופו וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Yael Cohen Braun

    הי יהאיטריות אורז מבושלות? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      יש להכין לפי הוראות היצרן. עדכנו באופן ההכנה, תודה!

    Avatar
    שירי

    איפה נכנסת הגרידת לימון ושמו הזית??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירי, זו הייתה טעות, תודה על עירור תשומת הלב, תוקן!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות