עוגה באסקית שוקולדית מושלמת!
הבאסקית שתפיל אתכם: מתכון קל להכנה של עוגה באסקית שוקולדית משובצת פטל טרי. היא דחוסה, שוקולדית ומושלמת, התכוננו להתענג על כל ביס!
הבאסקית שתפיל אתכם: מתכון קל להכנה של עוגה באסקית שוקולדית משובצת פטל טרי. היא דחוסה, שוקולדית ומושלמת, התכוננו להתענג על כל ביס!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6560.5 קק״ל 6560.5 קק״לפחמימות 525.2 גרם 525.2 גרםשומן 450.3 גרם 450.3 גרםנתרן 892.5 מ״ג 892.5 מ״גחלבון 102.2 גרם 102.2 גרםסיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרםשומן רווי 281.9 גרם 281.9 גרםכולסטרול 1475.3 מ״ג 1475.3 מ״גסידן 619.0 מ״ג 619.0 מ״גברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״גאשלגן 3298.9 מ״ג 3298.9 מ״גאבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות6561
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6560.5 קק״ל 6560.5 קק״לפחמימות 525.2 גרם 525.2 גרםשומן 450.3 גרם 450.3 גרםנתרן 892.5 מ״ג 892.5 מ״גחלבון 102.2 גרם 102.2 גרםסיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרםשומן רווי 281.9 גרם 281.9 גרםכולסטרול 1475.3 מ״ג 1475.3 מ״גסידן 619.0 מ״ג 619.0 מ״גברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״גאשלגן 3298.9 מ״ג 3298.9 מ״גאבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 6561 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750 גרם גבינת שמנת
-
1 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
400 גרם שוקולד מרירמומס
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית מחית וניל
-
1 1/2 כפות קמח לבן
-
150 גרם פטל טריאו קפוא
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מקציפים במיקסר את גבינת השמנת עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ומעט אוורירית.
- מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים אחרי כל הוספה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את השוקולד המומס, השמנת להקצפה ומחית הווניל, מערבבים היטב ומוסיפים תוך כדי את הקמח.
- שופכים את תערובת הבלילה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה.
- מוסיפים את הפטל הטרי מעל תערובת העוגה.
- אופים בתנור במשך כ-10 דקות, מסובבים את העוגה כ-180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-8 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור בזהירות, שהמרכז עדיין רוטט, ונותנים לה להתקרר כשעה בטמפ’ חדר.
- מעבירים למקרר להמשך קירור.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מקציפים במיקסר את גבינת השמנת עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ומעט אוורירית.
- מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים אחרי כל הוספה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את השוקולד המומס, השמנת להקצפה ומחית הווניל, מערבבים היטב ומוסיפים תוך כדי את הקמח.
- שופכים את תערובת הבלילה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה.
- מוסיפים את הפטל הטרי מעל תערובת העוגה.
- אופים בתנור במשך כ-10 דקות, מסובבים את העוגה כ-180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-8 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור בזהירות, שהמרכז עדיין רוטט, ונותנים לה להתקרר כשעה בטמפ’ חדר.
- מעבירים למקרר להמשך קירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם התכוונתם לכוס פלוס כף קמח או שזה כף וחצי קמח כמו שכתוב?
היי יותם, זה 1.5 כפות קמח (כף + חצי כף)
אני חושבת שנפלה טעות בזמן האפייה. מה זמן האפייה המדויק?
היי יסמין, יש לפעול בדיוק כפי שמופיע במתכון. היכן נתקלת בבעיה?