-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4855.6 קק״ל 4855.6 קק״לפחמימות 759.6 גרם 759.6 גרםשומן 251.4 גרם 251.4 גרםנתרן 5375.2 מ״ג 5375.2 מ״גחלבון 90.8 גרם 90.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 139.0 גרם 139.0 גרםכולסטרול 1841.6 מ״ג 1841.6 מ״גסידן 500.9 מ״ג 500.9 מ״גברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 1080.7 מ״ג 1080.7 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4856
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4855.6 קק״ל 4855.6 קק״לפחמימות 759.6 גרם 759.6 גרםשומן 251.4 גרם 251.4 גרםנתרן 5375.2 מ״ג 5375.2 מ״גחלבון 90.8 גרם 90.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 139.0 גרם 139.0 גרםכולסטרול 1841.6 מ״ג 1841.6 מ״גסידן 500.9 מ״ג 500.9 מ״גברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 1080.7 מ״ג 1080.7 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4856 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
- מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
- מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
- מגישים עם כוס תה נענע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
- מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
- מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
- מגישים עם כוס תה נענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
נראה סוף!!!!! אלופה אחת. תודה (: