עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון

קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.1 קק״ל 5384.8 קק״ל
    פחמימות 60.3 גרם 482.2 גרם
    שומן 44.2 גרם 353.2 גרם
    נתרן 158.7 מ״ג 1269.9 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 76.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 217.8 גרם
    כולסטרול 148.2 מ״ג 1185.6 מ״ג
    סידן 58.9 מ״ג 471.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 764.7 מ״ג 6117.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.1 קק״ל 5384.8 קק״ל
    פחמימות 60.3 גרם 482.2 גרם
    שומן 44.2 גרם 353.2 גרם
    נתרן 158.7 מ״ג 1269.9 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 76.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 217.8 גרם
    כולסטרול 148.2 מ״ג 1185.6 מ״ג
    סידן 58.9 מ״ג 471.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 764.7 מ״ג 6117.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מלית גבינה

מלית שוקולד

רוטב שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  3. בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
  4. מרכיבים ואופים: יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים 2 קוביות שוקולד (או טראפל) במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות). אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
  5. מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מגישים בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר.
  6. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד חם: מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. יוצקים את הרוטב החם על העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות