עוגות עלי גפן אישיות

במקום לגלגל עלה אחר עלה, אינס ינאי מכינה עוגות עלי גפן אישיות. הטעם הוא של סיר עלי גפן ממולאים, אבל אופן ההכנה פשוט וקל הרבה יותר
במקום לגלגל עלה אחר עלה, אינס ינאי מכינה עוגות עלי גפן אישיות. הטעם הוא של סיר עלי גפן ממולאים, אבל אופן ההכנה פשוט וקל הרבה יותר
  • אינס ינאי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.3 קק״ל 1913.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 189.9 גרם
    שומן 25.9 גרם 103.7 גרם
    נתרן 1943.8 מ״ג 7775.3 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 250.8 מ״ג 1003.0 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 1400.0 מ״ג 5600.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.3 קק״ל 1913.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 189.9 גרם
    שומן 25.9 גרם 103.7 גרם
    נתרן 1943.8 מ״ג 7775.3 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 250.8 מ״ג 1003.0 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 1400.0 מ״ג 5600.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עלי גפן ממולאים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר, מביאים לרתיחה, מערבבים ומסירים מהאש. 
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
  4. מרפדים כל כוסית בעלי גפן כך שיציצו החוצה.
  5. ממלאים את הכוסית במלית ומכסים בעלים.
  6. מסדרים בתבנית את כוסיות עלי הגפן.
  7. יוצקים מהרוטב על כל כוסית ומכניסים לתנור.
  8. אופים כ-20-25 דקות.
  9. מערבבים את מרכיבי רוטב הטחינה יוגורט.
  10. הופכים את הכוסיות על צלחת הגשה וממוסיפים מרוטב הטחינה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגות עלי גפן אישיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות