יונית צוקרמן מכינה סנדוויצ’ים מתוקים: עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה
עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה, פריכות וזהובות, פשוטות להכנה ומושלמות ליד כוס קפה או תה - מכינים עם הילדים וקורצים לאילו צורות שאוהבים
עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה, פריכות וזהובות, פשוטות להכנה ומושלמות ליד כוס קפה או תה - מכינים עם הילדים וקורצים לאילו צורות שאוהבים
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.3 קק״ל 5485.6 קק״לפחמימות 43.3 גרם 866.2 גרםשומן 9.0 גרם 179.7 גרםנתרן 218.9 מ״ג 4377.6 מ״גחלבון 2.3 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 5.2 גרם 105.0 גרםכולסטרול 34.2 מ״ג 683.2 מ״גסידן 15.1 מ״ג 302.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 1096.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות274
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.3 קק״ל 5485.6 קק״לפחמימות 43.3 גרם 866.2 גרםשומן 9.0 גרם 179.7 גרםנתרן 218.9 מ״ג 4377.6 מ״גחלבון 2.3 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 5.2 גרם 105.0 גרםכולסטרול 34.2 מ״ג 683.2 מ״גסידן 15.1 מ״ג 302.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 1096.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 שקית סוכר וניל
-
1 כף קליפת תפוז
-
2 כפות מיץ תפוזים
-
2 כפות שקדים טחונים
-
1 ביצה M
-
1 צנצנת ריבת תות
קישוט
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שמים את החמאה בקערה ומחממים במשך דקה במיקרוגל. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
- מוסיפים לקערת המיקסר את כל הרכיבים, מלבד הריבה, ומערבלים עד שנוצר בצק. אם הבצק דביק, אפשר להוסיף קצת קמח.
- מחלקים את כדור הבצק ל-3 חלקים. בעזרת מערוך, מרדדים כל חתיכת בצק לעלה בצק דק. בעזרת קורצן בצורת פרח, קורצים עוגיות עם חור ובלי חור. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים עד שהעוגיות מזהיבות, כ-15-20 דקות.
- שמים את הריבה בשק זילוף, ומזלפים ריבה על העוגיות ללא החור. מעל כל עוגייה מרוחה בריבה מניחים עוגייה עם חור.
- בוזקים את אבקת הסוכר על העוגיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שמים את החמאה בקערה ומחממים במשך דקה במיקרוגל. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
- מוסיפים לקערת המיקסר את כל הרכיבים, מלבד הריבה, ומערבלים עד שנוצר בצק. אם הבצק דביק, אפשר להוסיף קצת קמח.
- מחלקים את כדור הבצק ל-3 חלקים. בעזרת מערוך, מרדדים כל חתיכת בצק לעלה בצק דק. בעזרת קורצן בצורת פרח, קורצים עוגיות עם חור ובלי חור. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים עד שהעוגיות מזהיבות, כ-15-20 דקות.
- שמים את הריבה בשק זילוף, ומזלפים ריבה על העוגיות ללא החור. מעל כל עוגייה מרוחה בריבה מניחים עוגייה עם חור.
- בוזקים את אבקת הסוכר על העוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן