הראשונות בסולם האהבות: עוגיות סנדוויץ’ ריבה
עוגיות סדנוויץ' מבצק פריך ועדין, ממולאות בריבת תות או ריבה אחרת שאוהבים. עוגיות קלאסיות ביתיות שתמיד באות בטוב לילדים וגם למבוגרים!
עוגיות סדנוויץ' מבצק פריך ועדין, ממולאות בריבת תות או ריבה אחרת שאוהבים. עוגיות קלאסיות ביתיות שתמיד באות בטוב לילדים וגם למבוגרים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.0 קק״ל 4740.2 קק״לפחמימות 21.2 גרם 636.2 גרםשומן 5.9 גרם 175.6 גרםנתרן 15.6 מ״ג 468.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 63.7 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.5 מ״ג 164.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 26.3 מ״ג 788.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות158
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.0 קק״ל 4740.2 קק״לפחמימות 21.2 גרם 636.2 גרםשומן 5.9 גרם 175.6 גרםנתרן 15.6 מ״ג 468.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 63.7 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.5 מ״ג 164.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 26.3 מ״ג 788.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 158 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם מזולה בטעם חמאהרכה
-
100 גרם סוכר לבןחצי כוס
-
1 ביצה L
-
420 גרם קמח לבןשלוש כוסות
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את המזולה, הסוכר והביצה ומעבדים. מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ולשים רק עד שהבצק מתאחד. מניילנים ומעבירים ל-20 דקות במקרר.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 4-5 מ”מ.
- קורצים עוגיות בכל צורה שאוהבים בספר זוגי, כדי לחבר אותן לסנדוויץ’. למחצית העוגיות קורצים חור קטן נוסף במרכז.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין.
- זורים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
- מזלפים ריבה על העוגיות השלמות ומכסים אותן בעוגיות המחוררות.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את המזולה, הסוכר והביצה ומעבדים. מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ולשים רק עד שהבצק מתאחד. מניילנים ומעבירים ל-20 דקות במקרר.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 4-5 מ”מ.
- קורצים עוגיות בכל צורה שאוהבים בספר זוגי, כדי לחבר אותן לסנדוויץ’. למחצית העוגיות קורצים חור קטן נוסף במרכז.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין.
- זורים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
- מזלפים ריבה על העוגיות השלמות ומכסים אותן בעוגיות המחוררות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אפשר להכין עם חמאה במקום מזולה?
בטח
בול לנס קפה שלי