הראשונות בסולם האהבות: עוגיות סנדוויץ’ ריבה

עוגיות סדנוויץ' מבצק פריך ועדין, ממולאות בריבת תות או ריבה אחרת שאוהבים. עוגיות קלאסיות ביתיות שתמיד באות בטוב לילדים וגם למבוגרים!
עוגיות סדנוויץ' מבצק פריך ועדין, ממולאות בריבת תות או ריבה אחרת שאוהבים. עוגיות קלאסיות ביתיות שתמיד באות בטוב לילדים וגם למבוגרים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.0 קק״ל 4740.2 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 636.2 גרם
    שומן 5.9 גרם 175.6 גרם
    נתרן 15.6 מ״ג 468.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 63.7 גרם
    כולסטרול 9.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 164.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 26.3 מ״ג 788.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.0 קק״ל 4740.2 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 636.2 גרם
    שומן 5.9 גרם 175.6 גרם
    נתרן 15.6 מ״ג 468.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 63.7 גרם
    כולסטרול 9.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 164.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 26.3 מ״ג 788.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית והגשה


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את המזולה, הסוכר והביצה ומעבדים. מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ולשים רק עד שהבצק מתאחד. מניילנים ומעבירים ל-20 דקות במקרר.
  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מקמחים היטב את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 4-5 מ”מ.
  4. קורצים עוגיות בכל צורה שאוהבים בספר זוגי, כדי לחבר אותן לסנדוויץ’. למחצית העוגיות קורצים חור קטן נוסף במרכז.
  5. מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין.
  6. זורים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
  7. מזלפים ריבה על העוגיות השלמות ומכסים אותן בעוגיות המחוררות.

    עוגיות סנדוויץ' ריבה. צילום: שניר גואטה
    עוגיות סנדוויץ’ ריבה. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הראשונות בסולם האהבות: עוגיות סנדוויץ’ ריבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    גפן גפן

    אפשר להכין עם חמאה במקום מזולה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח

קטגוריות

אביזרים

טכניקות