זהירות! סכנת התמכרות! עוגיות פרג ולימון

פורים מתקרב ומתכוני הפרג שלנו הופכים למבוקשים, קבלו מתכון מפתיע של עוגיות לימון ופרג נימוחות אווריריות עם הניחוח הלימוני המרענן שאנחנו כל כך אוהבים
פורים מתקרב ומתכוני הפרג שלנו הופכים למבוקשים, קבלו מתכון מפתיע של עוגיות לימון ופרג נימוחות אווריריות עם הניחוח הלימוני המרענן שאנחנו כל כך אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.1 קק״ל 3402.6 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 573.6 גרם
    שומן 8.8 גרם 176.7 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 277.1 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 100.1 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 198.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 22.6 מ״ג 451.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.1 קק״ל 3402.6 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 573.6 גרם
    שומן 8.8 גרם 176.7 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 277.1 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 100.1 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 198.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 22.6 מ״ג 451.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר.
  2. מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, תמצית הווניל והביצה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת החמאה עד איחוד (אין צורך לערבב יותר מדי).
  4. מוסיפים את הפרג ומערבבים רק עד שהפרג נטמע בבצק באופן אחיד יחסית.
  5. עוטפים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומכניסים את הבצק למקרר לשעה-שעה וחצי.
  6. מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות) ומרפדים את התבניות בנייר אפייה.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר (אחרי הקירור) חוצים אותו ומגלגלים כל חצי לגליל בקוטר של כ-4 ס”מ. פורסים את הגליל לעוגיות בעובי של כחצי ס”מ (אפשר גם פחות) ומניחים במרווחים שווים על גבי תבנית האפייה.
  8. מכניסים לתנור עד הזהבה (כ-10 דקות) אבל אל תשכחו להציץ לפני כדי שלא יישרפו.עוגיות לימון ופרג. צילום: שאטרסטוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זהירות! סכנת התמכרות! עוגיות פרג ולימון

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    התמכרנו!! ???

    Avatar
    Ruthie Gross

    ?????

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    רוני

    יוצאות עוגיות טובות גם בחצי מכמות החמאה והסוכר

    Avatar
    יצחק גרשון

    אליפות עוגיות ממכרות טעימות בטרוף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות