עוגיות פרח ריבה מופחתות סוכר של נטלי לוין

נטלי לוין במתכון מעולה לעוגיות פרח ריבה, פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ' וקבלו את זה הן גם מופחתות סוכר! בקיצור העוגיה המושלמת ליד הקפה
נטלי לוין במתכון מעולה לעוגיות פרח ריבה, פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ' וקבלו את זה הן גם מופחתות סוכר! בקיצור העוגיה המושלמת ליד הקפה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.3 קק״ל 3408.8 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 622.8 גרם
    שומן 6.0 גרם 90.4 גרם
    נתרן 67.5 מ״ג 1012.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 184.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 47.5 מ״ג 713.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.3 קק״ל 3408.8 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 622.8 גרם
    שומן 6.0 גרם 90.4 גרם
    נתרן 67.5 מ״ג 1012.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 184.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 47.5 מ״ג 713.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

  • 1 צנצנת ריבת תות
    או כל ריבה אחרת שאוהבים, אפשר ללא תוספת סוכר

הגשה


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, קמח, סוכר, וניל ומלח ומעבדים לתערובת פירורית במרקם שמזכיר חול.
  2. מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק יבש מדי ומסרב להתאחד - מוסיפים מעט מים קרים בהדרגה.
  3. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה ומאחדים בידיים. חשוב להימנע מעיבוד יתר שעלול לפגוע במרקם.
  4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשטחים לצורת דיסקית. מקררים למשך כשעה לפני השימוש.
  5. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2-3 מ”מ.
  6. קורצים עוגיות בגודל הרצוי. בחצי מהעוגיות יוצרים חור באמצעות פקק או צנתר חלק.
  7. מניחים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  9. אופים את העוגיות עד הזהבה יפה.
  10. מצננים לחלוטין, ממלאים בריבה וסוגרים לסנדוויצ’ים. אם רוצים, מקשטים באבקת סוכר.
  11. העוגיות נשמרות בכלי סגור עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פרח ריבה מופחתות סוכר של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Ilanit Benisti

    השתמשתי בקורץ עגול וקטן ויצא בול בגודל והטעם…מושלם

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    shir malki

    היי אפשר להחליף סוכר בסוכרזית? והאם יש תחליף לחמאה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ להחליף את הסוכר בסוכרזית אבל ניתן להחליף בתחליף סוכר המתאים לאפייה (טרוביה למשל). במקום חמאה אפשר להשתמש במחמאה. בהצלחה!

    Avatar
    שרית יושע

    אפשר להחליף את החמאה בשמן קנולה או זית?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניתן להחליף את החמאה בשמן משום שנדרשת חמאה קרה חתוכה לקוביות וזה הכרחי בשביל לקבל בצק פריך לעוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות