רקע הנמל

עוגיות שקדים ואגוזים יפהפיות מושלמות לחג!

עוגיות שקדים ואגוזים שיעשו לכן את החג. הן רכות, נימוחות ומושלגות עם ציפוי אבקת סוכר וסדקים כתוצאה מהאפייה, המוסיפים לקסם שלהן
עוגיות שקדים ואגוזים שיעשו לכן את החג. הן רכות, נימוחות ומושלגות עם ציפוי אבקת סוכר וסדקים כתוצאה מהאפייה, המוסיפים לקסם שלהן
  • עדי מרום
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    263
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.0 קק״ל 3156.1 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 251.4 גרם
    שומן 14.0 גרם 167.9 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 689.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 205.0 מ״ג 2459.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    263
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.0 קק״ל 3156.1 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 251.4 גרם
    שומן 14.0 גרם 167.9 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 689.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 205.0 מ״ג 2459.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור

עוגיות שקדים מדהימות שלא תוכלו להפסיק לאכול! הן לא סתם עוגיות שקדים, יש בהן גם אגוזי לוז טחונים שמעניקים טעם אגוזי עמוק. מדובר בעוגיות שקדים ללא קמח, ללא ביצים וללא לקטוז, כך שאפשר להכין אותן לשלל אירועים ולנמנעים או אלרגים. בחרנו לפרסם לכן אותן שניה לפני החג, כי בעינינו הן פשוט מושלמות לפסח.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השקדים ואגוזי הלוז הטחונים.
  2. מוסיפים לקערת מיקסר את החלבונים עם קורט המלח ונפעיל עד הגעה לקצף נוקשה.
  3. נוסיף את תערובת האגוזים הטחונים והסוכר בהדרגה, תוך כדי ערבוב כל פעם קצת עד קבלת מסה אחידה.
  4. קורצים כדורים ומצפים כל כדור באבקת הסוכר, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים ומפזרים את האגוזים לקישוט.
  5. מחממים תנור ל-160 מעלות על חום עליון-תחתון ואופים 13 דקות או עד שהעוגיות נהיות סדוקות ומזהיבות מעט.

    עוגיות אגוזים כשרות לפסח. צילום: עדי מרום
    עוגיות אגוזים כשרות לפסח. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שקדים ואגוזים יפהפיות מושלמות לחג!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אין

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות