עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית במחבת
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת? יש דבר כזה, ואתם לא מבינים כמה זה טעים. אותה גברת בשינוי אדרת עם המון שוקולד שנשפך בעת החיתוך
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת? יש דבר כזה, ואתם לא מבינים כמה זה טעים. אותה גברת בשינוי אדרת עם המון שוקולד שנשפך בעת החיתוך
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 957.2 קק״ל 3828.6 קק״לפחמימות 143.7 גרם 575.0 גרםשומן 48.3 גרם 193.1 גרםנתרן 273.0 מ״ג 1091.8 מ״גחלבון 9.7 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.4 גרםכולסטרול 134.4 מ״ג 537.7 מ״גסידן 134.0 מ״ג 536.1 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 560.7 מ״ג 2242.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות957
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 957.2 קק״ל 3828.6 קק״לפחמימות 143.7 גרם 575.0 גרםשומן 48.3 גרם 193.1 גרםנתרן 273.0 מ״ג 1091.8 מ״גחלבון 9.7 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.4 גרםכולסטרול 134.4 מ״ג 537.7 מ״גסידן 134.0 מ״ג 536.1 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 560.7 מ״ג 2242.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 957 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
100 גרם חמאה רכה
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה M
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
-
1/2 כוס נוטלה
לשימון המחבת
-
15 גרם חמאה
הגשה
אופן הכנה
- מניחים בקערה גדולה או קערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ובהירה.
- מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת בתערובת.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים בפעם האחרונה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- ממיסים את החמאה במחבת. מעבירים 1/2 מכמות הבצק למחבת ומיישרים בעזרת הידיים. יוצקים מעל את הנוטלה ומיישרים בעזרת מרית, בלי להגיע לשוליים. מכסים ביתרת הבצק ומיישרים.
- אופים את העוגייה כ-15 דקות, או עד להזהבה. מגישים בליווי כדור הגלידה.
אופן הכנה
- מניחים בקערה גדולה או קערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ובהירה.
- מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת בתערובת.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים בפעם האחרונה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- ממיסים את החמאה במחבת. מעבירים 1/2 מכמות הבצק למחבת ומיישרים בעזרת הידיים. יוצקים מעל את הנוטלה ומיישרים בעזרת מרית, בלי להגיע לשוליים. מכסים ביתרת הבצק ומיישרים.
- אופים את העוגייה כ-15 דקות, או עד להזהבה. מגישים בליווי כדור הגלידה.
הערות
- המצרכים מספיקים למחבת בקוטר 16-18 ס"מ
הערות
- המצרכים מספיקים למחבת בקוטר 16-18 ס"מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מזל שאני לא בהריון