עוגת ביוטי

עדי כהן וקרין גורן מכינות עוגה מרהיבה שכל חובבת איפור תשמח לקבל: עוגת ליפסטיק. עוגת שוקולד שכבות עם מלית עשירה, ציפוי מתוק וקישוטים יפהפיים שמכינים בקלות
עדי כהן וקרין גורן מכינות עוגה מרהיבה שכל חובבת איפור תשמח לקבל: עוגת ליפסטיק. עוגת שוקולד שכבות עם מלית עשירה, ציפוי מתוק וקישוטים יפהפיים שמכינים בקלות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6796
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6796.2 קק״ל 6796.2 קק״ל
    פחמימות 804.5 גרם 804.5 גרם
    שומן 359.5 גרם 359.5 גרם
    נתרן 3025.0 מ״ג 3025.0 מ״ג
    חלבון 106.8 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 18.0 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 125.0 גרם 125.0 גרם
    כולסטרול 1781.4 מ״ג 1781.4 מ״ג
    סידן 804.6 מ״ג 804.6 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 1432.0 מ״ג 1432.0 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6796
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6796.2 קק״ל 6796.2 קק״ל
    פחמימות 804.5 גרם 804.5 גרם
    שומן 359.5 גרם 359.5 גרם
    נתרן 3025.0 מ״ג 3025.0 מ״ג
    חלבון 106.8 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 18.0 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 125.0 גרם 125.0 גרם
    כולסטרול 1781.4 מ״ג 1781.4 מ״ג
    סידן 804.6 מ״ג 804.6 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 1432.0 מ״ג 1432.0 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי חיצוני


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת השוקולד: מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית בתרסיס שמן.
  2. בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה את הביצים, סוכר ומלח 10 דקות עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
  3. מכינים 2 קערות: בקערה אחת מערבבים את הקמח ואבקת האפייה. בקערה השנייה מערבבים קקאו, אבקת שוקו, מים ושמן.
  4. אחרי עשר דקות של הקצפה, מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים באיטיות את תערובת הקקאו שבקערה ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח. ממשיכים בערבוב איטי רק עד שהקמח נטמע בתערובת (לא לערבב יותר מדי).
  5. לאחר שהתערובת אחידה, מוזגים לרינג משומן ומרופד (בנייר כסף ונייר אפייה) ומכניסים לתנור לכשעה ועשרים דקות, עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
  6. מכינים את הקרם למילוי העוגה: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם חלק.
  7. חותכים את העוגה לרוחבה ל-4 שכבות שוות. מורחים באופן שווה את הקרם בין השכבות.
  8. מכינים את הקרם לציפוי העוגה: מקציפים יחד את חומרי הציפוי לתערובת יציבה.
  9. מצפים את העוגה כולה מלמעלה ומהצדדים עד שכולה מכוסה בציפוי.
  10. מקשטים את העוגה: עוברים על דף הטרנספר עם זפירו לבן מומס חם ומעבירים לקירור לכמה דקות להתייצבות.

הערות

  • לאפיית העוגה דרושה תבנית בקוטר 22 ס״מ ובגובה 10 ס״מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביוטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    שרונית אמסלם-ליבוביץ

    מתאים לבת מצווה של התאומות שלי

      Avatar
      מערכת Foody

      מזל טוב!!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות