-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2848.4 קק״ל 2848.4 קק״לפחמימות 421.6 גרם 421.6 גרםשומן 112.8 גרם 112.8 גרםנתרן 1041.0 מ״ג 1041.0 מ״גחלבון 37.6 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרםשומן רווי 66.2 גרם 66.2 גרםכולסטרול 468.2 מ״ג 468.2 מ״גסידן 171.8 מ״ג 171.8 מ״גברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1748.6 מ״ג 1748.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2848
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2848.4 קק״ל 2848.4 קק״לפחמימות 421.6 גרם 421.6 גרםשומן 112.8 גרם 112.8 גרםנתרן 1041.0 מ״ג 1041.0 מ״גחלבון 37.6 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרםשומן רווי 66.2 גרם 66.2 גרםכולסטרול 468.2 מ״ג 468.2 מ״גסידן 171.8 מ״ג 171.8 מ״גברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1748.6 מ״ג 1748.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2848 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 בננות בינוניותבשלות
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 ביצה M
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1/2 כוס נטיפי שוקולד צ’יפסמריר או לבן (לא חובה)
אופן הכנה
- מסדרים נייר בתחתית תבנית אינגליש. מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים בננה אחת לפרוסות ומסדרים בתחתית התבנית.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
- בקערה נפרדת מועכים 3 בננות ומוסיפים ביצה וחמאה, מערבבים היטב.
- אם רוצים, מוסיפים שוקולד צ’יפס.
- מחברים בין שתי הקערות ומוזגים לתוך התבנית.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות. מוציאים ומקררים היטב.
- הופכים את העוגה על צלחת הגשה.
אופן הכנה
- מסדרים נייר בתחתית תבנית אינגליש. מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים בננה אחת לפרוסות ומסדרים בתחתית התבנית.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
- בקערה נפרדת מועכים 3 בננות ומוסיפים ביצה וחמאה, מערבבים היטב.
- אם רוצים, מוסיפים שוקולד צ’יפס.
- מחברים בין שתי הקערות ומוזגים לתוך התבנית.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות. מוציאים ומקררים היטב.
- הופכים את העוגה על צלחת הגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן