סנו רקע

עוגת גבינה אפויה בטעם של פעם

עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים עם שכבה נדיבה של גבינה לבנה ושמנת וציפוי קצפת מתקתק. טעם של פעם שתמיד נעים לחזור אליו
עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים עם שכבה נדיבה של גבינה לבנה ושמנת וציפוי קצפת מתקתק. טעם של פעם שתמיד נעים לחזור אליו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5165
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5164.7 קק״ל 5164.7 קק״ל
    פחמימות 730.6 גרם 730.6 גרם
    שומן 640.0 גרם 640.0 גרם
    נתרן 6597.8 מ״ג 6597.8 מ״ג
    חלבון 382.3 גרם 382.3 גרם
    סיבים תזונתיים 324.1 גרם 324.1 גרם
    שומן רווי 515.4 גרם 515.4 גרם
    כולסטרול 797.2 מ״ג 797.2 מ״ג
    סידן 1253.4 מ״ג 1253.4 מ״ג
    ברזל 329.8 מ״ג 329.8 מ״ג
    אשלגן 1309.1 מ״ג 1309.1 מ״ג
    אבץ 326.0 מ״ג 326.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5165
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5164.7 קק״ל 5164.7 קק״ל
    פחמימות 730.6 גרם 730.6 גרם
    שומן 640.0 גרם 640.0 גרם
    נתרן 6597.8 מ״ג 6597.8 מ״ג
    חלבון 382.3 גרם 382.3 גרם
    סיבים תזונתיים 324.1 גרם 324.1 גרם
    שומן רווי 515.4 גרם 515.4 גרם
    כולסטרול 797.2 מ״ג 797.2 מ״ג
    סידן 1253.4 מ״ג 1253.4 מ״ג
    ברזל 329.8 מ״ג 329.8 מ״ג
    אשלגן 1309.1 מ״ג 1309.1 מ״ג
    אבץ 326.0 מ״ג 326.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שכבת גבינה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. מכינים את התחתית: שמים את הביסקוויטים בסנו סושי - שקיות זיפר L, סוגרים ומרסקים לפירורים דקים.

    עוגת גבינה אפויה סנו סושי 5
    מרסקים את הביסקווטים בשקית זיפר. צילום: שי נייבורג

  3. מוסיפים לשקית הזיפר את החמאה ומשקשקים עד ליצירת תערובת לחה.

    עוגת גבינה אפויה סנו סושי 2
    מוסיפים לביסקוויטים בשקית חמאה מומסת. צילום: שי נייבורג

  4. מעבירים את תערובת הביסקוויטים לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות ומהדקים לתחתית.

    עוגת גבינה אפויה סנו סושי 3
    מהדקים את תערובת הביסקוויטים לתחתית של תבנית נייר עגולה. צילום: שי נייבורג

  5. מכינים את שכבת הגבינה: מכניסים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו מטרפה ומקציפים למרנג (קצף) יציב, אך לא קשה מדי.
  6. בעזרת מטרפה ידנית טורפים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז, החלמונים והחמאה, עד ליצירת תערובת אחידה.
  7. מוסיפים לתערובת הגבינה את הקורנפלור והקמח וטורפים עד שאין גושים. 
  8. בעזרת מרית מוסיפים את המרנג לקערה עם תערובת הגבינות והקמח ומקפלים עד שמתקבלת מסה אחידה.
  9. יוצקים את המסה לתוך התבנית עם תחתית הביסקוויטים.  

    עוגת גבינה אפויה סנו סושי 4
    יוצקים את תערובת הגבינה על תחתית הביסקוויטים. צילום: שי נייבורג

  10. אופים את העוגה במשך כשעה, או עד שהיא תופחת ומזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה למשך 30 דקות נוספות. 
  11. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לגמרי.
  12. מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה.
  13. מצפים את העוגה בקצפת ומגישים.
  14. שומרים את העוגה במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה אפויה בטעם של פעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות