< רקע נינג'ה

עוגת גבינה באסקית מדהימה וטעימה בקלות

אם חשקה נפשכם בעוגה מושלמת לאירוח או לכל אירוע חגיגי - עוגת גבינה באסקית היא העוגה שלכם! אפס מאמץ והכל בקערה אחת!
אם חשקה נפשכם בעוגה מושלמת לאירוח או לכל אירוע חגיגי - עוגת גבינה באסקית היא העוגה שלכם! אפס מאמץ והכל בקערה אחת!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3579
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3578.5 קק״ל 3578.5 קק״ל
    פחמימות 214.7 גרם 214.7 גרם
    שומן 256.4 גרם 256.4 גרם
    נתרן 11645.4 מ״ג 11645.4 מ״ג
    חלבון 97.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 153.9 גרם 153.9 גרם
    כולסטרול 1616.6 מ״ג 1616.6 מ״ג
    סידן 1334.8 מ״ג 1334.8 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 1145.7 מ״ג 1145.7 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3579
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3578.5 קק״ל 3578.5 קק״ל
    פחמימות 214.7 גרם 214.7 גרם
    שומן 256.4 גרם 256.4 גרם
    נתרן 11645.4 מ״ג 11645.4 מ״ג
    חלבון 97.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 153.9 גרם 153.9 גרם
    כולסטרול 1616.6 מ״ג 1616.6 מ״ג
    סידן 1334.8 מ״ג 1334.8 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 1145.7 מ״ג 1145.7 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

הישר מספרד: עוגת גבינה באסקית היא הגרסה המוצלחת והקלה של עוגות הגבינה האפויות. מערבבים את כל החומרים בקערה אחת במהירות, אופים, מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר. המלצה שלנו: תהיו על המשמר לפני שאתם שמים את העוגה על שולחן הקינוחים, לא בטוח שהיא תצליח להגיע עד לשם! כפית אחת ממנה והתמכרתם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. מזיזים במכשיר הסמארט ליד את הסליידר למצב בישול בשילוב אדים ובוחרים בתכנית אפייה + אידוי. מכוונים לחום של 190 מעלות, יוצקים לסיר 2-3 כוסות מים ומניחים את הרשת עם הצד הנמוך מעל המים.
  2. בקערה עם מטרפה מערבלים היטב גבינה לבנה, גבינת מסקרפונה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את הביצים (אחת בכל פעם) תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהמרקם חלק והסוכר נמס בתערובת.
  3. מוסיפים לקערה שמנת מתוקה ושמנת חמוצה תוך כדי ערבוב עד שהן נטמעות בבלילה.
  4. מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע.
  5. מרפדים תבנית בקוטר 22 ס”מ בנייר אפייה, כך ששולי הנייר עולים מעל שולי התבנית.
  6. מכוונים טיימר בסמארט ליד ל-15 דקות, לוחצים על “התחלה / עצירה” כדי להתחיל לאפות (הסיר יצבור אדים ולאחר מכן יתחיל באפייה).
  7. לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה במכשיר לחום של 140 מעלות למשך 25 דקות נוספות, או עד שפני העוגה נראים חומים מאוד, אך מרכז העוגה עדיין רוטט מעט.
  8. מוציאים מהמכשיר, מניחים על רשת לקירור ומעבירים למקרר ללילה.
  9. מוציאים מהמקרר שעה לפני ההגשה ומגישים.
עוגת גבינה באסקית נינג'ה
עוגת גבינה באסקית מהממת - הוסיפו פירות מרעננים וטריים להגשה! צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה באסקית מדהימה וטעימה בקלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    סער

    עוגה באסקית-זה לא. עוד עוגת גבינה. עוגת גבינה באסקית עושים מגבינת שמנת. פשוט.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סער, גבינת מסקרפונה היא גבינת שמנת. ניתן להכין כל מיני אינטרפטציות למנה הקלאסית, זו אחת מהן 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות