סנו רקע

עוגת גבינה נוטלה: שילוב טעמים מפתיע ומענג במיוחד!

שילוב טעמים מפתיע בעוגה אפויה של קרם גבינה, גנאש שוקולד לבן ונוטלה. התוצאה היא פרוסת עוגה במראה שיש מרהיב שמשאירה תשוקה לעוד ביס!
שילוב טעמים מפתיע בעוגה אפויה של קרם גבינה, גנאש שוקולד לבן ונוטלה. התוצאה היא פרוסת עוגה במראה שיש מרהיב שמשאירה תשוקה לעוד ביס!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 6 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    7586
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7585.5 קק״ל 7585.5 קק״ל
    פחמימות 638.7 גרם 638.7 גרם
    שומן 507.9 גרם 507.9 גרם
    נתרן 2308.2 מ״ג 2308.2 מ״ג
    חלבון 121.8 גרם 121.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 298.0 גרם 298.0 גרם
    כולסטרול 1620.8 מ״ג 1620.8 מ״ג
    סידן 1265.3 מ״ג 1265.3 מ״ג
    ברזל 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 2225.1 מ״ג 2225.1 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 6 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    7586
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7585.5 קק״ל 7585.5 קק״ל
    פחמימות 638.7 גרם 638.7 גרם
    שומן 507.9 גרם 507.9 גרם
    נתרן 2308.2 מ״ג 2308.2 מ״ג
    חלבון 121.8 גרם 121.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 298.0 גרם 298.0 גרם
    כולסטרול 1620.8 מ״ג 1620.8 מ״ג
    סידן 1265.3 מ״ג 1265.3 מ״ג
    ברזל 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 2225.1 מ״ג 2225.1 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מערבבים את החמאה המומסת והביסקוויטים ומשטחים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות. עולים מעט בדפנות ומהדקים.
עוגת גבינה נוטלה 5
משטחים בתבנית מעוצבת של סנו
  1. מכניסים למקפיא לרבע שעה ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.
  2. לבלילת הגבינה מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומחית הוניל עד שהסוכר נמס בגבינות.
  3. ממיסים במיקרו שוקולד לבן + שמנת מתוקה כדקה ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים לתערובת הגבינות בזרם דק את גנאש השוקולד.
  5. מוסיפים את המצרכים היבשים ולאחר מכן את הביצים אחת אחרי השנייה.
  6. מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה. מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב.
  7. מעבירים את בלילת הנוטלה לתוך התערובת הלבנה ומערבבים ארבעה סיבובים בלבד לקבלת דוגמת שיש.

    עוגת גבינה נוטלה 7
    מערבבים לקבלת דוגמת שיש

  8. מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית הביסקוויטים.
  9. אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות כשעה ורבע, עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכזה. העוגה עולה בתנור ויורדת בתום האפייה וזה תקין.
  10. מצננים ומכינים גנאש. ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת כ-1.5 דקות ומערבבים לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
  11. מוזגים את הגנאש בשקע שנוצר במרכז העוגה.
  12. לקישוט מכניסים ממרח אגוזים לסנו סושי - שקיות זיפר M, גוזרים חור קטנטן ומזלפים פסים על גבי הגנאש.
  13. בעזרת קיסם יוצרים דוגמא מדליקה.
  14. מעבירים לקירור של 4 שעות לפחות לפני ההגשה.
עוגת גבינה נוטלה 3
עוגת גבינה אלגנטית שתרשים את האורחים שלכם! צילום: שירן מתתיהו

הערות

  • ניתן לשמור את העוגה עד 6 ימים במקרר. 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה נוטלה: שילוב טעמים מפתיע ומענג במיוחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות