רקע יטבתה

נטלי, אורחים הגיעו! מתכון לעוגת גבינה פירורים בכוס

מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    572
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.8 קק״ל 3430.6 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 104.3 גרם
    שומן 40.3 גרם 241.8 גרם
    נתרן 1033.9 מ״ג 6203.3 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 50.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 276.3 מ״ג
    סידן 94.8 מ״ג 568.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 72.3 מ״ג 433.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    572
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.8 קק״ל 3430.6 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 104.3 גרם
    שומן 40.3 גרם 241.8 גרם
    נתרן 1033.9 מ״ג 6203.3 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 50.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 276.3 מ״ג
    סידן 94.8 מ״ג 568.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 72.3 מ״ג 433.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי בצק גדולים.
  4. מפזרים את הפירורים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים במשך 12-17 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים לחלוטין.
  6. מצננים לגמרי בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים מלית גבינה: בקערה גדולה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל לתערובת אחידה.
  8. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  9. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  10. מעבירים את הקרם לשק זילוף.
  11. מרכיביםמפזרים בתחתית כל כוס פירורים ומעליה מלית גבינה, מעליה עוד פירורים וכך הלאה בשכבות. 
  12. חוזרים על הפעולה בכל הכוסות.
  13. שומרים במקרר עד ההגשה.
  14. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נטלי, אורחים הגיעו! מתכון לעוגת גבינה פירורים בכוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    רחל

    שלום. תודה רבה! מתכון מעולה עשיתי הכנתי בשבועות. רציתי לשאול אם אפשר ומומלץ להכין 24 שעות לפני הגשה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות