סנו רקע

עוגת דבש אוורירית עם תפוחים שלמים

בואו נקבל את השנה החדשה עם עוגת דבש אוורירית, תפוחים שלמים וחמוציות, בתיבול קפה וקינמון. יפה, טעימה ומרשימה בלי הרבה עבודה
בואו נקבל את השנה החדשה עם עוגת דבש אוורירית, תפוחים שלמים וחמוציות, בתיבול קפה וקינמון. יפה, טעימה ומרשימה בלי הרבה עבודה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3272.5 קק״ל 3272.5 קק״ל
    פחמימות 846.2 גרם 846.2 גרם
    שומן 410.3 גרם 410.3 גרם
    נתרן 502.6 מ״ג 502.6 מ״ג
    חלבון 348.8 גרם 348.8 גרם
    סיבים תזונתיים 357.4 גרם 357.4 גרם
    שומן רווי 374.4 גרם 374.4 גרם
    כולסטרול 538.4 מ״ג 538.4 מ״ג
    סידן 600.1 מ״ג 600.1 מ״ג
    ברזל 327.8 מ״ג 327.8 מ״ג
    אשלגן 1775.2 מ״ג 1775.2 מ״ג
    אבץ 325.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3272.5 קק״ל 3272.5 קק״ל
    פחמימות 846.2 גרם 846.2 גרם
    שומן 410.3 גרם 410.3 גרם
    נתרן 502.6 מ״ג 502.6 מ״ג
    חלבון 348.8 גרם 348.8 גרם
    סיבים תזונתיים 357.4 גרם 357.4 גרם
    שומן רווי 374.4 גרם 374.4 גרם
    כולסטרול 538.4 מ״ג 538.4 מ״ג
    סידן 600.1 מ״ג 600.1 מ״ג
    ברזל 327.8 מ״ג 327.8 מ״ג
    אשלגן 1775.2 מ״ג 1775.2 מ״ג
    אבץ 325.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בלילה

תפוחים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הבלילה: מערבבים את המים החמים והקפה ומשאירים בצד להתקרר.
  3. שמים במיקסר עם וו בלון את הביצים, הסוכר והחמאה ומקציפים במהירות גבוהה, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  4. מוסיפים את הדבש ומי הקפה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקינמון וממשיכים לערבל עד שמתקבלת בלילה יחסית דלילה בלי גושים.
  5. מייבשים את התפוחים היטב בעזרת מגבת נייר ומניחים במרווחים בתוך סנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות.
  6. מערבבים בקערית סוכר עם קינמון.
  7. שמים במרכז החלול של כל תפוח כפית סוכר עם קינמון וממלאים בחמוציות.
  8. יוצקים את הבלילה בין התפוחים ומעליהם. זה בסדר אם היא לא מכסה לגמרי את התפוחים, בתנור העוגה תעלה.
  9. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים את העוגה במשך 50-60 דקות עד שהיא מתייצבת או עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש בלי פירורים. אם העוגה משחימה מוקדם מדי בחלקה העליון, מכסים אותה בנייר אלומיניום.
  10. מוציאים מהתנור, מצננים, מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים. אפשר להגיש עם כדור גלידה.

    עוגת דבש בחושה עם תפוחים שלמים 2
    יפה ומרשימה בלי הרבה עבודה. צילום: נמרוד סונדרס

יש לנו עוד מלא מתכונים של עוגת דבש
עוגת דבש אוורירית עם תפוחים שלמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח רוחה, הרשמי לניוזלטר שלנו ותקבלי את כל המתכונים ישר למייל. שנה טובה!

    Avatar
    פייה שאלתיאל

    האם אפשר להחליף את החמאה בשמן קורוס, אח כן מה הכמות?תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להמיר 100 גרם חמאה ב-80 גרם שמן קוקוס.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות