הכי עוגה לפסח – עוגת מצות של קרין גורן

עוגת המצות של חוה זו עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט וטעים בטעם קפה. אפשר להכין גרסת פרווה או חלבית
עוגת המצות של חוה זו עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט וטעים בטעם קפה. אפשר להכין גרסת פרווה או חלבית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2780.5 קק״ל 2780.5 קק״ל
    פחמימות 907.3 גרם 907.3 גרם
    שומן 1007.0 גרם 1007.0 גרם
    נתרן 1223.8 מ״ג 1223.8 מ״ג
    חלבון 849.8 גרם 849.8 גרם
    סיבים תזונתיים 831.6 גרם 831.6 גרם
    שומן רווי 911.8 גרם 911.8 גרם
    כולסטרול 1422.4 מ״ג 1422.4 מ״ג
    סידן 906.9 מ״ג 906.9 מ״ג
    ברזל 833.6 מ״ג 833.6 מ״ג
    אשלגן 1009.4 מ״ג 1009.4 מ״ג
    אבץ 833.0 מ״ג 833.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2780.5 קק״ל 2780.5 קק״ל
    פחמימות 907.3 גרם 907.3 גרם
    שומן 1007.0 גרם 1007.0 גרם
    נתרן 1223.8 מ״ג 1223.8 מ״ג
    חלבון 849.8 גרם 849.8 גרם
    סיבים תזונתיים 831.6 גרם 831.6 גרם
    שומן רווי 911.8 גרם 911.8 גרם
    כולסטרול 1422.4 מ״ג 1422.4 מ״ג
    סידן 906.9 מ״ג 906.9 מ״ג
    ברזל 833.6 מ״ג 833.6 מ״ג
    אשלגן 1009.4 מ״ג 1009.4 מ״ג
    אבץ 833.0 מ״ג 833.0 מ״ג
    סגור

עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט (במקרה הזה בטעם קפה). את המתכון שלחה עדי, שמכירה אותו כבר שנים וזוכרת אותו כטעים במיוחד. ואל תיבהלו אם העוגה קצת מתפרקת- גם זה חלק מהנוסטלגיה…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים לפסח
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר על אש קטנה ממיסים מרגרינה, קפה וסוכר, תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים את הביצים, בלי להפסיק לערבב ,ומסירים מהאש כשהתערובת סמיכה ואחידה.
  3. מורחים כשישית מהקרם על מצה אחת ומניחים אותה על צלחת ההגשה כשהצד עם הקרם פונה כלפי מעלה. מורחים קרם על מצה נוספת ומרכיבים אותה כשכבה שנייה, על גבי המצה הראשונה. חוזרים על הפעולה עם המצות שנותרו.
  4. שומרים את העוגה במקרר (היא במיטבה לאחר כמה שעות, כשהקרם נספג במצות).
  5. כשרוצים להגיש חותכים למנות אישיות.

הערות

  • אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי עוגה לפסח – עוגת מצות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    זוהר

    צריך לציין שצריך לקשקש את הביצים לפני ששמים בתערובת אחרת זה יפהוך לחביתה

    Avatar
    לירן חאקשור

    מה יכול להחליף את החמאה? אני רוצה קינוח פרווה

    Avatar
    שושי

    האם לא חסר קקאו או שוקולד במתכון ? לא ייתכן שהשוקולד הוא רק משתי כפות קפה נמס.

      Avatar
      הילה בר און

      נכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות