עוגת הקליק המשוגעת של תומר אומנסקי

תומר אומנסקי מכין עוגה מושחתת ומושלמת לימי הולדת או סתם כדי להרשים את החברים! שכבת עוגה מתוקה, עליה קרם שוקולדי ואם כל זה לא מספיק - מפזרים מעל קליק שאוהבים
תומר אומנסקי מכין עוגה מושחתת ומושלמת לימי הולדת או סתם כדי להרשים את החברים! שכבת עוגה מתוקה, עליה קרם שוקולדי ואם כל זה לא מספיק - מפזרים מעל קליק שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    349
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 349.0 קק״ל 6979.3 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 489.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 505.0 גרם
    נתרן 45.5 מ״ג 910.9 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 101.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 218.7 גרם
    כולסטרול 46.5 מ״ג 929.5 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 777.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 115.7 מ״ג 2314.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    349
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 349.0 קק״ל 6979.3 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 489.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 505.0 גרם
    נתרן 45.5 מ״ג 910.9 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 101.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 218.7 גרם
    כולסטרול 46.5 מ״ג 929.5 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 777.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 115.7 מ״ג 2314.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. מקציפים בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכר.
  3. מוסיפים את השמן לערבוב נוסף. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקליק ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים.
  5. מוזגים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור לכחצי שעה (או עד שקיסם יוצא יבש).
  6. מקררים את העוגה היטב.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג וניל ואבקת הסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה את הקליק הטחון ומורחים על העוגה.
  8. מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד ומוזגים על העוגה. מקשטים בהמון קליקים שווים מעל.

    עוגת קליק משוגעת (צילום: תומר אומנסקי)
    עוגת קליק משוגעת (צילום: תומר אומנסקי)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת הקליק המשוגעת של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות