-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2144.0 קק״ל 2144.0 קק״לפחמימות 344.8 גרם 344.8 גרםשומן 60.1 גרם 60.1 גרםנתרן 994.5 מ״ג 994.5 מ״גחלבון 52.7 גרם 52.7 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרםשומן רווי 23.3 גרם 23.3 גרםכולסטרול 1530.8 מ״ג 1530.8 מ״גסידן 195.1 מ״ג 195.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 519.5 מ״ג 519.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2144.0 קק״ל 2144.0 קק״לפחמימות 344.8 גרם 344.8 גרםשומן 60.1 גרם 60.1 גרםנתרן 994.5 מ״ג 994.5 מ״גחלבון 52.7 גרם 52.7 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרםשומן רווי 23.3 גרם 23.3 גרםכולסטרול 1530.8 מ״ג 1530.8 מ״גסידן 195.1 מ״ג 195.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 519.5 מ״ג 519.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2144 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי וקישוט
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מפרידים ביצים. ממיסים חמאה. במיקסר מקציפים חלמונים ו-2 כפות סוכר.
- בקערת מיקסר נפרדת מקציפים חלבונים ומוסיפים את 1/2 כוס הסוכר בהדרגה לקבלת קצף רך ויציב.
- מקפלים יחד את שתי התערובות המוקצפות. מנפים מעל קמח וקורנפלור ומקפלים.
- מוסיפים חמאה מומסת ומקפלים פנימה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע.
- מקשטים את העוגה המוכנה: מניחים את העוגה על בסיס הקרטון ומיישרים את חלקה העליון בסכין. מורחים את כל פני העוגה בריבה מדוללת. לשים את המרציפן לריכוך. מרדדים לעובי 1/2 ס”מ על משטח מקומח במעט קורנפלור. מגלגלים את המרציפן על מערוך ומעבירים מעל העוגה. מהדקים לעוגה ומצמידים לדפנות. חותכים את העודפים.
- קושרים סרט כסף מסביב לעוגה. מברישים את פניה במים, מפרידים את הציור מהשקף ומניחים על העוגה. מפזרים מעט נצנצים אכילים ומסיימים בעלי כותרת של וורדים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מפרידים ביצים. ממיסים חמאה. במיקסר מקציפים חלמונים ו-2 כפות סוכר.
- בקערת מיקסר נפרדת מקציפים חלבונים ומוסיפים את 1/2 כוס הסוכר בהדרגה לקבלת קצף רך ויציב.
- מקפלים יחד את שתי התערובות המוקצפות. מנפים מעל קמח וקורנפלור ומקפלים.
- מוסיפים חמאה מומסת ומקפלים פנימה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע.
- מקשטים את העוגה המוכנה: מניחים את העוגה על בסיס הקרטון ומיישרים את חלקה העליון בסכין. מורחים את כל פני העוגה בריבה מדוללת. לשים את המרציפן לריכוך. מרדדים לעובי 1/2 ס”מ על משטח מקומח במעט קורנפלור. מגלגלים את המרציפן על מערוך ומעבירים מעל העוגה. מהדקים לעוגה ומצמידים לדפנות. חותכים את העודפים.
- קושרים סרט כסף מסביב לעוגה. מברישים את פניה במים, מפרידים את הציור מהשקף ומניחים על העוגה. מפזרים מעט נצנצים אכילים ומסיימים בעלי כותרת של וורדים.
הערות
- לציפוי וקישוט העוגה תצטרכו: תחתית קרטון מוכספת לבסיס, סרט כסף רחב לקשירה מסביב לעוגה, 5 וורדים אדומים טבעיים לא מרוססים, תמונה מודפסת על דף אכיל, מים (להברשת המרציפן), נצנצים אכילים.
הערות
- לציפוי וקישוט העוגה תצטרכו: תחתית קרטון מוכספת לבסיס, סרט כסף רחב לקשירה מסביב לעוגה, 5 וורדים אדומים טבעיים לא מרוססים, תמונה מודפסת על דף אכיל, מים (להברשת המרציפן), נצנצים אכילים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן