עוגת מוס קינדר בואנו

מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    6160
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״ל
    פחמימות 641.5 גרם 641.5 גרם
    שומן 372.5 גרם 372.5 גרם
    נתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״ג
    חלבון 62.3 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
    סידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    6160
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״ל
    פחמימות 641.5 גרם 641.5 גרם
    שומן 372.5 גרם 372.5 גרם
    נתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״ג
    חלבון 62.3 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
    סידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית. 
  2. בקערה מניחים את הפאייטה ואת מחית בטעם קינדר בואנו DARK ומערבבים.
  3. משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס”מ מדופן התבנית, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  4. מכינים מוס קינדר בואנו: בכוס פלסטיק שמים את הג’לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  5. בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב.
  6. בקלחת מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן והמחית ומערבבים היטב.
  7. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
  8. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצף 80%.
  9. מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ושומרים בצד.
  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
  11. לפני הגשה ניתן לקשט או עם גנאש שוקולד מריר: שמים בקערה המתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר, מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. ממתינים טיפה שיתקרר ומוזגים על עוגת המוס.
  12. ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן או כל מה שאתם אוהבים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס קינדר בואנו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (44)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אפשר להשתמש בכל ממרח שאוהבים.

      Avatar
      אסנת

      אני לא אוכלת ממרח בואנו /קינדר בשל הכשרות מה אפשר במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל ממרח אחר שאוהבים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות