עוגת פירמידה לוטוסית

עוגת פירמידה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים פשוטה להכנה בטעם קרמל, שמכינים ללא אפייה וללא תבנית מ-5 מרכיבים בלבד. הכי פשוט וטעים שיש
עוגת פירמידה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים פשוטה להכנה בטעם קרמל, שמכינים ללא אפייה וללא תבנית מ-5 מרכיבים בלבד. הכי פשוט וטעים שיש
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6607
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6607.0 קק״ל 6607.0 קק״ל
    פחמימות 600.6 גרם 600.6 גרם
    שומן 418.8 גרם 418.8 גרם
    נתרן 3146.4 מ״ג 3146.4 מ״ג
    חלבון 102.1 גרם 102.1 גרם
    סיבים תזונתיים 36.7 גרם 36.7 גרם
    שומן רווי 170.2 גרם 170.2 גרם
    כולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 1058.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 3640.2 מ״ג 3640.2 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6607
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6607.0 קק״ל 6607.0 קק״ל
    פחמימות 600.6 גרם 600.6 גרם
    שומן 418.8 גרם 418.8 גרם
    נתרן 3146.4 מ״ג 3146.4 מ״ג
    חלבון 102.1 גרם 102.1 גרם
    סיבים תזונתיים 36.7 גרם 36.7 גרם
    שומן רווי 170.2 גרם 170.2 גרם
    כולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 1058.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 3640.2 מ״ג 3640.2 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור

למרות המשחקים הגיאומטריים, העוגה הזו לא באמת מסובכת להכנה. היא פשוט עוגת ביסקוויטים טעימה מאוד (בזכות ממרח קרמל בקרם וגם בציפוי), שלא דורשת תנור או אפילו תבנית (כי מרכיבים אותה על מגש). אני רק ממליצה בחום לצפות בסרטון ולראות את כל השלבים בעיניים לפני תחילת העבודה… רוצים להכין את העוגה דווקא בגרסת פרווה/ טבעונית? החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות, וכוס ממרח לוטוס לציפוי).
  2. מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומרססים בשמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים במחצית הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב. חוזרים על הפעולה פעם נוספת עם המחצית השנייה של הקרם.
  3. סוגרים לפירמידה כמודגם בסרטון (מכניסים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע). עוטפים ומקפיאים שעתיים.
  4. מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה רשת (את משטח העבודה שמתחת כדאי לרפד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים).
  5. מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות למגש. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת פירמידה לוטוסית

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    שחיתות ???

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    דינה קנדל

    אני רואה בהוראות רק מחצית מהקרם שמים על השכבה הראשונה של העוגיות ,מה עם השאר?

      Avatar
      תמר שורצברד

      תודה על ההערה, תיקנו את המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות