סנו רקע

עוגת פרג ושוקולד הכי טעימה שיש

עוגות בחושות זה החיים! מתכון קל להכנה של עוגת פרג ושוקולד רכה ועסיסית עם ציפוי גנאש שוקולד מריר. מערבבים הכל בקערה ויאללה לתנור
עוגות בחושות זה החיים! מתכון קל להכנה של עוגת פרג ושוקולד רכה ועסיסית עם ציפוי גנאש שוקולד מריר. מערבבים הכל בקערה ויאללה לתנור
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4438.7 קק״ל 4438.7 קק״ל
    פחמימות 482.0 גרם 482.0 גרם
    שומן 251.5 גרם 251.5 גרם
    נתרן 3766.2 מ״ג 3766.2 מ״ג
    חלבון 67.7 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.4 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 890.2 מ״ג 890.2 מ״ג
    סידן 271.3 מ״ג 271.3 מ״ג
    ברזל 18.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1717.2 מ״ג 1717.2 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4438.7 קק״ל 4438.7 קק״ל
    פחמימות 482.0 גרם 482.0 גרם
    שומן 251.5 גרם 251.5 גרם
    נתרן 3766.2 מ״ג 3766.2 מ״ג
    חלבון 67.7 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.4 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 890.2 מ״ג 890.2 מ״ג
    סידן 271.3 מ״ג 271.3 מ״ג
    ברזל 18.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1717.2 מ״ג 1717.2 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  3. מכינים את העוגה: בקערה חסינת אש, ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל.
  4. מוציאים את הקערה ומוסיפים את הסוכר, הביצים, השמנת החמוצה ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את הפרג הטחון, הקמח התופח והמלח ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  6. שופכים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים.
  7. מקררים היטב את העוגה.
  8. מכינים את הציפוי: בקערה חסינת אש, שופכים את השמנת ומוסיפים את השוקולד.
  9. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות.
  10. מוצאים ומערבבים היטב.
  11. מוסיפים את הגלוקוזה (לא חובה) ומערבבים היטב.
  12. שופכים את ציפוי הגנאש מעל העוגה ומצפים אותה.
  13. מעבירים למקרר להתייצבות.
  14. חותכים לקוביות ומגישים.

    עוגת פרג ושוקולד ללא המוצר
    עוד לא טעמתם כזאת! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת פרג ושוקולד הכי טעימה שיש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חגית עזר

    שאלה לגביי העוגה האם חייב לצפות?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא חייב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות