לא רק כנאפה: עוגת קפה קדאיף

עוגה מושלמת בטעמי קפה מורגשים, עם חגיגת מרקמים בפה - שערות קדאיף מתפצפצות ממולאות בקרם אוורירי ומפנק. נראה אתכם מסתפקים רק במנה אחת
עוגה מושלמת בטעמי קפה מורגשים, עם חגיגת מרקמים בפה - שערות קדאיף מתפצפצות ממולאות בקרם אוורירי ומפנק. נראה אתכם מסתפקים רק במנה אחת
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.1 קק״ל 4385.0 קק״ל
    פחמימות 49.4 גרם 395.2 גרם
    שומן 35.6 גרם 284.8 גרם
    נתרן 177.9 מ״ג 1423.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 172.3 גרם
    כולסטרול 30.3 מ״ג 242.6 מ״ג
    סידן 129.1 מ״ג 1032.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 1220.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.1 קק״ל 4385.0 קק״ל
    פחמימות 49.4 גרם 395.2 גרם
    שומן 35.6 גרם 284.8 גרם
    נתרן 177.9 מ״ג 1423.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 172.3 גרם
    כולסטרול 30.3 מ״ג 242.6 מ״ג
    סידן 129.1 מ״ג 1032.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 1220.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס העוגה

קרם


אופן הכנה

  1. קוצצים את שערות הקדאיף בעזרת סכין.

    חותכים את שערות הקדאיף. צילום: רון יוחננוב
    קוצצים את השערות. צילום: רון יוחננוב

  2. מחממים מחבת לחום בינוני וממיסים חצי מכמות החמאה.

    עוגת קפה קדאיף חמאה. צילום: רון יוחננוב
    ממיסים את החמאה. צילום: רון יוחננוב

  3. מטגנים חצי משערות הקדאיף עד להזהבה, תוך כדי ערבוב. מעבירים לקערה.
  4. מטגנים גם את החצי השני ומקררים את שערות הקדאיף השזופות.
  5. מכינים אספרסו במכונת הקפה ומקציפים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר, עד לקבלת קרם יציב.
  6. מפזרים חצי משערות הקדאיף על התבנית (שכבה תחתית).

    מרכיבים את העוגה. צילום: רון יוחננוב
    מרכיבים את העוגה. צילום: רון יוחננוב

  7. יוצקים מעל את כל הקרם.
  8. מפזרים מלמעלה את החצי הנותר של הקדאיף.
  9. מעבירים למקרר ללילה לפחות, להתייצבות. אפשר להכין גם בכוסות אישיות.
    עוגת קפה קדאיף פרוסה. צילום: רון יוחננוב
    פורסים ונהנים. צילום: רון יוחננוב

    אספרסו. ליד העוגה וגם בתוכה. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא רק כנאפה: עוגת קפה קדאיף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (33)

Avatar

    Avatar
    סיון מא

    היי, בספר של רון יש את המתכון הזה אל המרכיבים שונים: בספר- גבינה לבנה ושמנת חמוצה, לעומת חלב ואספרסו פה… קצת מבלבל

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סיון, שני המתכונים מצוינים ויגיעו לטעמים מעט שונים אחד מהשני, מוזמנת להכין איזה מתכון שתרצי. בהצלחה!

      Avatar
      אורטל

      גודל תבנית ??😊😊🙏🏻

      Avatar
      מערכת Foody

      26 ס”מ 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות