רקע ראש השנה

עוגת קראמבל תפוחים מטריפה!

הכינו את הכפיות! עוגת קראמבל תפוחים עם חמאה, קינמון ותותים ופירורי קראמבל אגוזי לוז פריכים וזהובים מעל. עוגה חמה ומשגעת שמגישים עם גלידת וניל
הכינו את הכפיות! עוגת קראמבל תפוחים עם חמאה, קינמון ותותים ופירורי קראמבל אגוזי לוז פריכים וזהובים מעל. עוגה חמה ומשגעת שמגישים עם גלידת וניל
  • משה שגב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5295.3 קק״ל 5295.3 קק״ל
    פחמימות 783.1 גרם 783.1 גרם
    שומן 711.4 גרם 711.4 גרם
    נתרן 3799.4 מ״ג 3799.4 מ״ג
    חלבון 440.8 גרם 440.8 גרם
    סיבים תזונתיים 398.3 גרם 398.3 גרם
    שומן רווי 410.5 גרם 410.5 גרם
    כולסטרול 777.3 מ״ג 777.3 מ״ג
    סידן 756.0 מ״ג 756.0 מ״ג
    ברזל 389.2 מ״ג 389.2 מ״ג
    אשלגן 2536.5 מ״ג 2536.5 מ״ג
    אבץ 382.1 מ״ג 382.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5295.3 קק״ל 5295.3 קק״ל
    פחמימות 783.1 גרם 783.1 גרם
    שומן 711.4 גרם 711.4 גרם
    נתרן 3799.4 מ״ג 3799.4 מ״ג
    חלבון 440.8 גרם 440.8 גרם
    סיבים תזונתיים 398.3 גרם 398.3 גרם
    שומן רווי 410.5 גרם 410.5 גרם
    כולסטרול 777.3 מ״ג 777.3 מ״ג
    סידן 756.0 מ״ג 756.0 מ״ג
    ברזל 389.2 מ״ג 389.2 מ״ג
    אשלגן 2536.5 מ״ג 2536.5 מ״ג
    אבץ 382.1 מ״ג 382.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

פירורי קראמבל

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות גדולות או רבעים.
    עוגת קראמבל תפוחים 2
    תפוחי עץ טריים. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגת קראמבל תפוחים 1
    חותכים את התפוחים לקוביות גדולות. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מחממים מחבת ושמים את התפוחים, הסוכר, החמאה והקינמון ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, מפזרים מעל את התותים ומניחים בצד.

    עוגת קראמבל תפוחים 3
    מעבירים את תערובת התפוחים לתבנית ומפזרים מעל חצאי תותים. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מכינים את פירורי הקראמבל: בקערת מעבד מזון שמים את הקמח, האגוזים, החמאה, הסוכר והביצה ומעבדים בפולסים עד לקבלת בצק בעל מרקם פירורי.
  5. מפזרים את הפירורים על עוגת התפוחים והתותים.
    עוגת קראמבל תפוחים 4
    מפזרים את פירורי הקראמבל על העוגה. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגת קראמבל תפוחים 5
    מכסים את כל העוגה בקראמבל. צילום: נמרוד סונדרס

  6. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 190 מעלות טורבו במשך 30 דקות או עד שהפירורים זהובים ופריכים.
  7. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים עם גלידה בטעם וניל או קצפת.
    עוגת קראמבל תפוחים 6
    מפזרים אבקת סוכר על העוגה החמה. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגת קראמבל תפוחים 8
    מגישים עם גלידת וניל וזוללים! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קראמבל תפוחים מטריפה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות