-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5324.4 קק״ל 5324.4 קק״לפחמימות 610.2 גרם 610.2 גרםשומן 282.6 גרם 282.6 גרםנתרן 1200.1 מ״ג 1200.1 מ״גחלבון 92.7 גרם 92.7 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 13.0 גרםשומן רווי 123.6 גרם 123.6 גרםכולסטרול 1978.5 מ״ג 1978.5 מ״גסידן 579.3 מ״ג 579.3 מ״גברזל 9.5 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 1152.7 מ״ג 1152.7 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות5324
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5324.4 קק״ל 5324.4 קק״לפחמימות 610.2 גרם 610.2 גרםשומן 282.6 גרם 282.6 גרםנתרן 1200.1 מ״ג 1200.1 מ״גחלבון 92.7 גרם 92.7 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 13.0 גרםשומן רווי 123.6 גרם 123.6 גרםכולסטרול 1978.5 מ״ג 1978.5 מ״גסידן 579.3 מ״ג 579.3 מ״גברזל 9.5 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 1152.7 מ״ג 1152.7 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 5324 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קראמבל
בלילת העוגה
-
5 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%או מיץ תפוזים לגרסת פרווה
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
-
100 גרם פירות יער קפואים
אופן הכנה
- מכינים את הקראמבל: בבלנדר שמים את כל מרכיבי הקראמבל, מערבלים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים גדולים (זהירות לא לערבל יותר מידי להתגבשות).
- מכינים את העוגה: במיקסר מקציפים את הביצים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה. מקציפים עד קבלת קצף תפוח ובהיר. מוסיפים בזרם דק את השמנת ואת השמן.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים. מערבלים ממש מעט עד לאיחוד.
- טוחנים עם בלנדר מוט את פירות היער למרקם חלק.
- מעבירים רבע כוס מבלילת העוגה לפירות היער ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית משומנת, מוסיפים מעל תלוליות של תערובת פירות היער, ומערבבים מעט לקבלת דוגמת שיש.
- מוסיפים מעל את הקראמבל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות טורבו למשך כ-50 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים, חותכים ונהנים. שומרים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או במקרר עד שבוע.
אופן הכנה
- מכינים את הקראמבל: בבלנדר שמים את כל מרכיבי הקראמבל, מערבלים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים גדולים (זהירות לא לערבל יותר מידי להתגבשות).
- מכינים את העוגה: במיקסר מקציפים את הביצים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה. מקציפים עד קבלת קצף תפוח ובהיר. מוסיפים בזרם דק את השמנת ואת השמן.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים. מערבלים ממש מעט עד לאיחוד.
- טוחנים עם בלנדר מוט את פירות היער למרקם חלק.
- מעבירים רבע כוס מבלילת העוגה לפירות היער ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית משומנת, מוסיפים מעל תלוליות של תערובת פירות היער, ומערבבים מעט לקבלת דוגמת שיש.
- מוסיפים מעל את הקראמבל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות טורבו למשך כ-50 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים, חותכים ונהנים. שומרים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או במקרר עד שבוע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן