-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.8 קק״ל 2686.6 קק״לפחמימות 41.0 גרם 328.0 גרםשומן 16.2 גרם 129.9 גרםנתרן 184.4 מ״ג 1475.4 מ״גחלבון 6.7 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.7 גרםשומן רווי 1.8 גרם 14.6 גרםכולסטרול 111.6 מ״ג 892.7 מ״גסידן 40.3 מ״ג 322.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 85.2 מ״ג 681.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.8 קק״ל 2686.6 קק״לפחמימות 41.0 גרם 328.0 גרםשומן 16.2 גרם 129.9 גרםנתרן 184.4 מ״ג 1475.4 מ״גחלבון 6.7 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.7 גרםשומן רווי 1.8 גרם 14.6 גרםכולסטרול 111.6 מ״ג 892.7 מ״גסידן 40.3 מ״ג 322.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 85.2 מ״ג 681.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
מהירה, קלה להכנה ומושלמת לאירוח! זו עוגת תפוחים שתכנס ישר לרשימת העוגות שאתם מכינים כשמישהו קופץ אליכם בספונטניות. הבית מתמלא בריח של אפייה וכוס הקפה פשוט טובה יותר עם פרוסת עוגת תפוחים בצד. נסו ולא תתחרטו
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
3 ביצים L
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
3 כפות סירופ מייפל
-
1/3 כוס חלב 3%
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
210גרם או 1 כוס קמח לבןכוס קמח+ שתי כפות לפדר מעל הבלילה לפני האפייה
-
1 קורט מלח דק
-
5 גרם אבקת אפייה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי העוגה בקערה גדולה עם מטרפה, חוץ מהתפוחים, לתערובת חלקה.
- מוזגים את בלילת העוגה לתבנית אפייה משומנת.
- מפדרים את החלק העליון של הבלילה במעט קמח, כדי שהתפוחים לא ישקעו בבלילה.
- חוצים את התפוחים לאורכם, מסירים את החלק של הגרעינים וכל חצי תפוח חותכים לפרוסות דקות.
- מסדרים את הפרוסות מעל בלילת העוגה בצורה חופפת כך שהחלק של הקליפה כלפי מעלה.
- אופים בתנור 35 דקות.
- בהגשה מוזגים מעל העוגה סירופ מייפל. בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי העוגה בקערה גדולה עם מטרפה, חוץ מהתפוחים, לתערובת חלקה.
- מוזגים את בלילת העוגה לתבנית אפייה משומנת.
- מפדרים את החלק העליון של הבלילה במעט קמח, כדי שהתפוחים לא ישקעו בבלילה.
- חוצים את התפוחים לאורכם, מסירים את החלק של הגרעינים וכל חצי תפוח חותכים לפרוסות דקות.
- מסדרים את הפרוסות מעל בלילת העוגה בצורה חופפת כך שהחלק של הקליפה כלפי מעלה.
- אופים בתנור 35 דקות.
- בהגשה מוזגים מעל העוגה סירופ מייפל. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן