עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר

עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר זו עוגת פרווה עסיסית על בסיס רסק תפוחים מוכן, שמוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן
עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר זו עוגת פרווה עסיסית על בסיס רסק תפוחים מוכן, שמוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1135.4 קק״ל 3406.1 קק״ל
    פחמימות 133.9 גרם 401.8 גרם
    שומן 56.3 גרם 169.0 גרם
    נתרן 247.7 מ״ג 743.2 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 30.7 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 147.3 מ״ג 442.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 661.1 מ״ג 1983.2 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1135.4 קק״ל 3406.1 קק״ל
    פחמימות 133.9 גרם 401.8 גרם
    שומן 56.3 גרם 169.0 גרם
    נתרן 247.7 מ״ג 743.2 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 30.7 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 147.3 מ״ג 442.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 661.1 מ״ג 1983.2 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור

תפוחים טריים מכל סוג שאתם אוהבים, או שיש בבית, ישתלבו נהדר בעוגה המהירה הזו. רסק התפוחים המוכן מוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן. והיא אפילו פרווה, כך שמתאימה כקינוח לארוחת שבת.

רסק תפוחים הוא סוד ותיק להפחתה בכמות השומן במתכונים קיימים. אתם מוזמנים לנסות אותו בעצמכם בעוגות בחושות נוספות – פשוט מחליפים עד חצי מכמות השמן בעוגה ברסק תפוחים קנוי, לא ממותק. בעוגות עם תחליף סוכר, הרסק מסייע גם להחזיר את המרקם הלח והרכות שנעלמים קצת בשל הפחתת הסוכר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים תפוחים מגוררים עם אבקת סוכרלוז “סוגת”, סילאן טבעי, ביצים, שמן ורסק תפוחים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שברי האגוזים.
  4. משטחים את התערובת בתבניות משומנות. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים על כל עוגה, לקישוט.
  5. אופים כ-30 דקות, עד שהעוגות קפיציות למגע וקיסם יוצא יבש.

הערות

  • משתמשים בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר.
  • אפשר להשתמש בכל זן תפוחים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אריאל

    מהי הכמות המקבילה לסוכרוז בשימוש בממתיק נוזלי והאם משתמשים בתפוחים עם הקליפה או ללא קליפה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אריאל, לא ניתן להחליף את הסוכרלוז בממתיק נוזלי. את התפוחים מגררים עם הקליפה

    Avatar
    Tania Kleiner

    אפשר להחליף את הקמח לקמח אחר ללא גלוטן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להמיר חלק מהקמח באבקת שקדים (30-40% מהקמח) ואת היתר בקמח ללא גלוטן (הבצק יצא מעט יותר מתפורר ופריך). בהצלחה(:

    Avatar
    Pnina Dor

    2 כוסות סוכרלוז? זה ודאי טעות……. מה הכמות הנכונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      תיקנו. תודה רבה על ההערה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות