< רקע נינג'ה

עוף בגריל עם נקניקיות צ’וריסו

רוצים לשדרג את מנת העוף שלכם? קבלו מתכון של איילת הירשמן לעוף צלוי עם נקניקיות צ'וריסו ברוטב חרדל וסויה, בטעמים פיקנטיים ומעושנים, שמתבשלים יחד במכשיר אחד
רוצים לשדרג את מנת העוף שלכם? קבלו מתכון של איילת הירשמן לעוף צלוי עם נקניקיות צ'וריסו ברוטב חרדל וסויה, בטעמים פיקנטיים ומעושנים, שמתבשלים יחד במכשיר אחד
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 37.6 גרם
    שומן 85.9 גרם 343.5 גרם
    נתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 287.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 37.6 גרם
    שומן 85.9 גרם 343.5 גרם
    נתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״ג
    חלבון 71.8 גרם 287.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
  2. שמים בקערה את השמן זית, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והמלח וטורפים למרקם חלק. מעבירים לשקית אטומה ואליה מוסיפים את העוף, הבצל והשמן. סוגרים את השקית היטב ומשקשקים אותה כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב. מאחסנים במקרר שעה לפחות אבל אפשר גם למשך לילה שלם, עד יומיים.
  3. לאחר ההשרייה, חותכים את נקניקיות הצ’וריסו למקטעים באורך 4 ס”מ.
  4. מוסיפים את נקניקיות הצ’וריסו לשקית עם העוף והרוטב ומערבבים יחד.
  5. מניחים את העוף והצ’וריסוס על סלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך מכשיר הנינג’ה עם בערך כוס מהרוטב.
  6. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים בתוכנית סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
  7. בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
  8. מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
  9. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים לתוכנית טיגון באוויר חם.
  10. מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
  11. בסיום פעולת המכשיר, מוציאים בזהירות את נתחי העוף והנקניקיות ומגישים חם.

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בגריל עם נקניקיות צ’וריסו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מוטי, נשמח אם תרשום לנו מה בדיוק לא ברור במתכון, על מנת שנוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר.

    Avatar
    Bilha Goldshmidt

    איך יוצא כוס רוטב בכמויות האלו.משהו חסר

      Avatar
      מערכת Foody

      אין התייחסות לכוס רוטב במתכון, שימי לב לאופן ההכנה.

    Avatar
    sasi oz

    אין בנינג׳ה גריל אופציה של סיר לחץ…מתכון לא רלוונטי לקטגוריה

      Avatar
      רבקה

      איך ניתן לעשות בנינג’ה גריל? אין אופציה לסיר לחץ

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רבקה, מתנצלים על הטעות. המתכון מיועד לנינג’ה פודי ולא לנינג’ה גריל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות